Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pumpa výhradním zástupcem značky GWS na SVK

Pumpa,a.s. se stala exkluzivním zástupcem značky Global Water Solutions pro Slovensko. Firma Pumpa - specialista na prodej, servis a montáž čerpadel či vodáren - tak pokračuje ve své expanzi mimo ČR.

Jsme potěšení, že si GWS vybrala jako výhradního zástupce pro Slovensko naši firmu,“ říká Martin Křapa, obchodní ředitel společnosti Pumpa,a.s. a pokračuje: „Vnímáme to jako významný projev důvěry a ocenění naší práce i ekonomických výsledků při distribuci značky GWS v ČR, na které chceme jako zástupce GWS na Slovensku navázat.“

Společnost Global Water Solutions, člen skupiny Swan, stojí v čele inovací a nových technologií pro tlakové nádoby a je nejkomplexnějším dodavatelem tlakových nádob na světě.

Společnost Pumpa,a.s. ve svém sortimentu nabízí kompletní prémiové série tlakových a expanzních nádob PressureWave, ThermoWave, HeatWave, SolarWave, Challenger a Flow-Thru. Jedinečnost nádob spočívá v jejich bezúdržbovosti a patentovaných technologiích. Nádoby jsou vybaveny vložkou ze zdravotně nezávadného polypropylenu a butylovou membránou s dlouhou životností i atestem na pitnou vodu.

Jedním z posledních přírůstků do produktového portfolia GWS je expanzní nádrž FlowThru, která se ideálně hodí pro soustavy s konstantním tlakem, jako jsou systémy s horkým a studeným posilovačem řízené frekvenčními měniči nebo pohony s proměnnými otáčkami. Nádrže FlowThru mají vestavěné zařízení, které tlačí vodu z hlavního přívodního potrubí do vodní komory expanzní nádrže. „Neustálé proplachování zajišťuje stále čerstvou vodu v nádrži a výrazně snižuje riziko výskytu vodních bakterií, jako je například legionella,“ vysvětluje Martin Křapa.


PUMPA, a.s.
logo PUMPA, a.s.

Výhradní dovozce čerpadel a dalšího sortimentu pro ČR. Zastupujeme firmy Calpeda, Zenit, Speroni, Marina, Cadoppi, Cimm, Bugatti. Dále prodej a servis čerpadel Grundfos, Wilo a motory Franklin Electric. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis.

 
 
Reklama