Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak instalovat zasakovací AS-TTE ROŠTy?

Podívejte se, jak instalovat zasakovací AS-TTE ROŠTy pro zpevněné propustné povrchy. My jsme to zkusili svépomocí v rámci ASIO areálu.

Zasakovací rošty představují inovativní a ekologickou formu zpevňování povrchů, jako jsou parkovací plochy, průmyslové areály apod. My jsme z nich vytvořili příjemný odpočinkový prostor v našem areálu pro zaměstnance i pro návštěvy. Navíc jsme si vyzkoušeli instalaci roštů v praxi a byl to příjemně strávený společný čas.

Zasakovací rošty pro zpevněné propustné povrchy AS-TTE ROŠTy jsou vyráběny výhradně z recyklovaného plastu jako druhotné suroviny s důrazem na ochranu životního prostředí, o čemž vypovídá certifikát zkušebního ústavu TÜV.

Podzemní vsakovací zařízení a výměna nepropustných povrchů za propustné jsou nyní součástí dotační výzvy č. 119 OPŽP ("Velká dešťovka"). Výše dotace činí až 85 % celkových způsobilých výdajů. Do této dotace spadají zasakovací AS-TTE rošty a všechny vsakovací systémy, které máme v nabídce. Budování nových propustných ploch je navíc podpořeno dotací až 30 % celkových způsobilých výdajů.


 
 
Reklama