Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Víte, jak získat až 75% dotaci na využívání dešťových vod?

Nyní můžete získat až 75% dotaci na řešení dešťových vod v domácnostech. Nikdy to nebylo tak jednoduché! My vám poradíme, jak na to.

Už Vás nebaví plýtvat pitnou vodou? Chcete snížit spotřebu pitné vody a udělat něco pro matičku Zemi? Pokud jste na předcházející otázky odpověděli ANO, tak máme skvělou zprávu pro vás i vaši peněženku!

V rámci ČR můžete získat až 50% dotaci díky programu Dešťovka a pokud žijete v Brně, můžete získat dokonce až 75% dotaci!

Získejte až 75% dotaci na využití dešťové vody

Město Brno vyhlásilo dotační program Nachytej dešťovku!, který vám ve spojení s klasickou dotací Dešťovka zajistí až 75 % způsobilých uznatelných výdajů. Ano, pouze ¼ zafinancujete ze své vlastní kapsy a zbytek Vám dá MŽP a město Brno. Lepší dotaci pro rodinné a bytové domy nenajdete a její vyřízení není nijak komplikované, jak tomu většinou u podobných dotačních titulů bývá.

Dešťovou vodu můžete zachytávat pro zálivku zahrady, splachování WC, úklid nebo dokonce i praní. Dotační titul také zahrnuje využívání vyčištěné šedé vody, což je voda ze sprch a umyvadel.

Už dávno neplatí, že pokud nespadáte do tzv. suché oblasti, tak na dotaci nedosáhnete. Nyní je Dešťovka dostupná pro všechny obyvatele České republiky a pro obyvatele Brna je s ještě větší podporou.


 
 
Reklama