Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

iF Design Award – další zlato pro společnost Viega

Opravdovou smršť medailí poznala společnost Viega na soutěži iF Design Award 2020. Cenu v kategorii Koupelna získalo hned pět ovládacích desek pro WC a sprchový žlábek.


Zlatá cena na iF Design Award 2020: 78 designérských expertů z celého světa z více než 20 zemí se shodlo na ocenění vynikající designérské práce na ovládací desce Visign for More 202 v podobě žádané zlaté známky iF Label.

Ovládací deska Visign for More 202 obdržela navíc za vynikající designérské zpracování naprosto výjimečné ocenění v podobě zlaté plakety iF. Novinky společnosti Viega z programu Visign byly vyvinuty ve spolupráci se studiem ARTEFAKT design z Darmstadtu a za necelý rok po svém uvedení na trh se mohou pochlubit důležitými designérskými cenami.

Zlatá cena iF Gold Award 2020

Výrobky společnosti Viega se úspěšně prosadily v ambiciózním konkurenčním prostředí mezi 7298 adepty z 56 zemí. Ovládací deska Visign for More 202 přitom získala zcela mimořádné ocenění v podobě zlaté známky iF Label. Ta byla letos udělena celkem 75krát. Porota vyzdvihla zejména vyváženou kombinaci moderních, elektronických funkčních prvků s tradičními formami. Ovládací deska Visign for More 202 představuje krásu minimalistického designu v perfektním provedení a řadí se mezi nejúspěšnější držitele světově renomované designérské ceny.

Moderní a harmonické koupelny od Viega

Společnost Viega nabízí svým portfoliem produktů Visign řešení pro ucelené koncepce koupelen. Ovládací desky je možné dodat ve více než 50 sériových variantách v zajímavých materiálových kompozicích a se zvláštními barevnými odstíny. Modernímu zařízení koupelny nebo WC tak nestojí nic v cestě. Produkty jsou rozčleněné do sérií Visign for More, Visign for Style a Visign for Life.

Rovněž nový sprchový žlábek Advantix Cleviva umožňuje vysokou míru variability v koupelně. Žlábek může být umístěn kdekoliv v ploše dlažby: uprostřed místnosti, na straně nebo přímo u stěny. Při montáži se dá výška i délka sprchového profilu přizpůsobit konkrétním montážním podmínkám, stejně jako umístění odtokového potrubí.

O inovativnosti a mimořádné práci v oblasti designu výrobků Viega svědčí i mnohá další aktuální ocenění. K nim patří významné ceny jako German Design Award 2020, Red Dot Design Award 2019 nebo také Design Plus powered by ISH 2019.


Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 
Reklama