Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nicoll je opět partnerem konference Počítáme s vodou

Již tradiční konference se bude konat 27. 11. 2019 na Novoměstské radnici v Praze. K diskusi na téma vsakování, retence a akumulace dešťové vody se zde můžete potkat i s našimi zástupci.

I letos jsme podpořili tuto mezinárodní konferenci věnovanou hospodaření s dešťovou vodou, která se bude konat 27. 11. 2019 na Novoměstské radnici v Praze. Mezi hlavní témata letošního ročníku patří zvyšování odolnosti měst a obcí vůči projevům změny klimatu a současně zlepšování pobytové kvality veřejných prostor při vlnách horka. Na konferenci se bude diskutovat na téma, jak lze zapojit prvky modro-zelené infrastruktury při plánovaných revitalizacích a jak podpořit zadržování dešťové vody pomocí těchto opatření.

V rámci konference můžete také diskutovat s našimi zástupci na téma vsakování, retence a akumulace dešťové vody a prohlédnout si naše katalogy, firemní materiály a také referenční projekty.

Těšíme se na setkání.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama