Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trojí ocenění za výjimečný design pro Kaldewei NexSys

Rok 2019 byl pro Kaldewei velmi úspěšný: Expert na sprchové vaničky v úrovni podlahy obdržel hned tři vysoce žádané ceny za design, a to díky zcela výjimečné estetice a inovaci svých prvních smaltovaných extra plochých sprchových vaniček s odtokovým žlabem.

Vedle dvou ocenění „ICONIC AWARDS“ z uplynulého roku se Kaldewei Nexsys nyní může pyšnit také cenami „Good Design Award 2018“, „iF DESIGN AWARD 2019“ a „German Design Award 2019“.

Kaldewei s extra plochou sprchovou vaničkou NexSys otevírá novou kapitolu sprchových vaniček v úrovni podlahy, která je v nabídce v široké škále rozměrů a široké paletě odstínů včetně ušlechtilých designových krytek. Moderní systém sprchovacích ploch lze nyní pořídit v 17 barvách, 20 rozměrech a se třemi typy povrchu. Co se týče designové krytky, která představuje klíčovou část systému Nexsys, si nyní architekti a stavebníci mohou vybrat z pěti různých barevných provedení, kterým designově vévodí zlatá lesklá barva.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama