Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní akční nabídka na svařovací automaty FRIAMAT

Ve spolupráci s výrobním závodem FRIATEC jsme pro Vás připravili tentokrát cenově velmi atraktivní akční nabídku na svařovací automaty poslední generace FRIAMAT eco pro svařování elektrotvarovek z PE.


Mezi nejzajímavější vylepšení těchto svářeček patří:

  • funkce FRIAMAT preCheck, která nepovolí započít svařovací proces, pokud by celý proces nebylo možné v pořádku dokončit.
  • u modelu FRIAMAT prime eco funkce Bluetooth, která umožní komunikaci svářečky s mobilní aplikací (ukládání protokolů na cloudové úložiště či posílání e-mailem, pořizování fotodokumentace ke svarům, vzdálené ovládání svářečky přes mobil atd.) Software bude velmi brzy k dispozici, budeme Vás informovat.
  • vysoký výkon díky přidanému chlazení elektroniky umožní nepřetržité svařování bez nutnosti odstávky svářečky k dochlazení.
  • 4,3“ TFT barevný displej s vysokým rozlišením a kontrastem.

Akční nabídka se týká dvou nejprodávanějších modelů se skenerem čárového kódu při nákupu jednoho nebo dvou kusů (viz příloha). Na akční ceny se nevztahují žádné další dodatkové slevy jako např. sleva za rychlou platbu.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama