Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vířivka, která přesně masíruje vše zatuhlé

Už jste se někdy natáhli do vířivky a měli pocit, že je zkonstruovaná přímo pro vás? Vmžiku se vám uvolnila zatuhlá záda, povolilo bolavé rameno nebo vás konečně opustil tlak v bederní páteři?

Právě takové zážitky hluboké relaxace vám zprostředkují vířivky se systémem JetPaks Therapy. Jejich masážní trysky se totiž dají sestavit tak, aby vyhovovaly všem vašim typickým potížím.

Prémiová značka Villeroy & Boch představuje špičkové produkty v oblasti sanitární techniky, které doplňují jedinečné vířivky s velkou energetickou úsporou. Variabilní systém masážních trysek JetPak nabízí zákazníkům opravdové unikum. Do jedné vířivky si můžete nakoupit několik modelů trysek a z jednoho prostoru si tak vytvořit několik druhů vířivek. Vířivky Villeroy & Boch jsou zkonstruovány pro zákazníky, kteří opravdu vědí, co chtějí.

Unikátní řadu vířivek značky Villeroy & Boch si můžete prohlédnout v koupelnovém studiu Keraservis v Brně. A pokud si chcete vyzkoušet tu nejlepší relaxaci, jakou jste kdy ve vířivce zažili, vezměte si s sebou rovnou plavky.


Keraservis
logo Keraservis

Keraservis nabízí komplexní služby v řešení koupelen - od návrhu po realizaci. Je významným dodavatelem obkladů a dlažeb, sanitárního zařízení, luxfer i stavební chemie.V showroomech, které celkově dosahují rozlohy 1 400 m², vás inspiruje ...

 
 
Reklama