Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Charismatická vana Oberon 2.0

Designéři luxusní značky sanitární techniky Villeroy & Boch přicházejí na trh s novým produktem – charismatickou vanou Oberon 2.0, která spojuje čistotu designu s dokonalou funkčností.

Tvarově představuje designovou klasiku této značky, v nabídce je v praktických rozměrech od 170 x 75 cm pro menší koupelny a 180 x 80 cm, ve které už to bude na delší a pohodlné poležení.

Kromě bílé klasiky si můžete vybrat svou vlastní barvu podle vzorníku RAL a sladit tak koupelnu do vašeho vysněného tónu. S tóny si hráli i její designéři, kteří mysleli na všechno. Dokonce i na integrované výtokové armatury se zapuštěnými ventily, které dodávají v bílé i chromové podobě pro vytvoření elegantního kovového zvýraznění v brilantní bílé vaně.

Chcete-li si vanu Oberon 2.0 prohlédnout, navštivte koupelnové studio Keraservis – v Praze v Centru bydlení a designu Křižíkova, v Brně v Centru bydlení a designu Kaštanová nebo v Ostravě. Požádejte koupelnového specialistu, aby vám představil celou značku Villeroy & Boch a nechte se unést její elegancí a krásou.


Keraservis
logo Keraservis

Keraservis nabízí komplexní služby v řešení koupelen - od návrhu po realizaci. Je významným dodavatelem obkladů a dlažeb, sanitárního zařízení, luxfer i stavební chemie.V showroomech, které celkově dosahují rozlohy 1 400 m², vás inspiruje ...

 
 
Reklama