Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrotvarovky FRIALEN na konferenci Městské vody ve Velkých Bílovicích

Ve dnech 3. a 4. 10. 2019 se zúčastníme konference Městské vody 2019 a budeme zde prezentovat také elektrotvarovky FRIALEN využívané pro výstavbu a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních sítí.

Představíme Vám naši uzavíratelnou PE armaturu FRIALOC, která byla speciálně vyvinuta pro vodárenské sítě, a také další elektrotvarovky i svařovací techniku. K dispozici budou technické materiály a naši produktoví manažeři vám rádi poskytnou veškeré potřebné informace.

Uzavíratelná armatura z PE FRIALOC
Umožňuje poprvé v historii kompletní svařený homogenní trubní systém bez přírub, bez těsnění a bez jakýchkoliv přechodových tvarovek na kov. Trvale zamezuje korozi a inkrustaci. Její výhodou je také snadná manipulace na staveništi díky nízké hmotnosti . Inovační dvouklapkový systém armatury a geometrie těsnění se flexibilně přizpůsobují všem provozním podmínkám.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama