Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Losování o nádrž v hodnotě 35 000 Kč na veletrhu FOR ARCH 2019

Objednejte na našem stánku 1E16 nádrž na dešťovou vodu a je možné, že ji nakonec budete mít zdarma, nebo jen s doplatkem. Budete zařazeni do slosování o nádrž za 35000,- Kč. Vstupenku vám dáme zdarma.

Pravidla soutěže:
Do slosování budou zařazeny všechny objednávky uskutečněné na veletrhu od 17.9 do 21.9. v písemné formě. Ke každé objednávce na nádrž je vybírána záloha 1000,- Kč, která bude odečtena z finální ceny nádrže. 21.9. 2019 v 17:00 dojde na veletrhu k losování z uskutečněných objednávek. Výherce získá nárok na odběr nádrž v maximální hodnotě 35 000,- Kč s DPH. V případě dražší nádrže – rozdíl doplatí, v případě levnější rozdíl propadá. Nádrž je nutno odebrat do 30 dnů od skončení veletrhu. Doprava nádrže je zdarma. O výhře bude výherce informován ihned po slosování telefonicky a následně také emailem obdrží výherní certifikát.

Přijďte nás navštívit na stánek 1E16.
Pro vstupenku zdarma se prosím zaregistrujte.

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama