Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Automatické vodárny ECORRA: sleva -15 %

Automatická ponorná čerpadla ECORRA 1100 nyní za akční cenu. Ideální čerpadlo pro zalévání zahrady, do studny. Novinka 2019. Bestseller letošního roku.

Automatická ponorná čerpadla představují ideální řešení pro zavlažování zahrady, ale také jako základ pro menší systémy automatické závlahy, případně jako čerpadlo na pitnou vodu pro objekty s menším, občasným odběrem. Automatické vodárny jsou díky řídící elektronice, integrovanému plovákovému a průtokovému spínači zcela bezobslužné.

V případě poklesu tlaku a požadavku na odběr (např. zmáčknutí stříkací pistole, otevření kohoutku) čerpadlo začne automaticky čerpat. V opačném případě zase čerpadlo vypne. Ideální pro nádrže s dešťovou vodou, studny, zvyšování tlaku v domovních aplikacích, vyprazdňování nádrží, zavlažování apod. Pro hladký chod zařízení se doporučuje použití malé tlakové nádoby s vakem (5-24 l).

Vhodné jako čerpadlo do sudů, retenčních nádrží na vodu, kopaných studen a dalších zdrojů čisté vody. Nyní čerpadla ECORRA 1100 a ECORRA 1100-1 se slevou 15%.

Rádi Vám pomůžeme s výběrem vhodného čerpadla.


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama