Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová oběhová čerpadla EVOSTA2 a EVOSTA3. Evoluce v elektronice

Synchronní motor s permanentním magnetem a frekvenčním měničem. Nové řady oběhových čerpadel EVOSTA2 a EVOSTA3, to je účinnost ve všech aplikacích a maximální úspora energie.

Nová oběhová čerpadla EVOSTA2 a EVOSTA3. Evoluce v elektronice.

Oběhová čerpadla EVOSTA 2 plně nahrazují předchozí řadu a je také ideální jako náhrada za stará třírychlostní oběhová čerpadla, protože má kompaktní rozměry. Jediný model čerpadla může pokrýt dopravní výšku 4, 5 a 6 metrů.

Zcela nová řada oběhových čerpadel EVOSTA3 představuje první chytré oběhové čerpadlo, které nabízí jedinečné vlastnosti, zejména zlepšení výkonu systémů, kompaktní rozměry, kvalitu zpracování, inovativní materiály a technické řešení. Díky jeho možnostem využití a účinnosti je ideálním řešením pro domovní klimatizační a topné systémy.

Problém s vlhkostí například u klimatizačních systémů a vůbec vniknutí vody do mechaniky a hlavně do elektroniky je pojištěno stupeněm krytí IPX5.  Plášť motoru je vyroben z nerezové oceli AISI 304 a zajišťuje maximální komfort a dlouhou životnost, i v případě klimatizačních systémů.


RedEd.cz - čerpací technika
logo RedEd.cz - čerpací technika

Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel a čerpací techniky. Stavíme na dlouholetých zkušenostech a nabídce kvalitních čerpadel, kterým skutečně důvěřujeme. V naší nabídce najdete ponorná čerpadla do vrtů, čerpadla do studní, domácí ...

 
 
Reklama