Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompaktní systém cirkulace teplé vody WZS 100

Čerpadlová skupina cirkulace teplé vody WZS 100 slouží pro profesionální a rychlé připojení k zásobníku vody. Integrovaný termostatický směšovací ventil ATM vás ochrání proti opaření horkou vodou.

Unikátní čerpadlová skupina cirkulace teplé vody WZS 100 slouží pro profesionální a rychlé připojení cirkulace pitné vody k zásobníku vody, která je provozována při teplotách vyšší než 60 °C buď trvale, nebo dočasně. Je vhodná pro hygienicky vrstvené zásobníky nebo bivalentní servisní nádrže. Použití této cirkulační skupiny vede k vysokým úsporám energie. Systémy cirkulace teplé vody jsou optimálně vhodné pro použití s obnovitelnými zdroji energie v domácích aplikacích, a to především v jedno nebo dvougeneračních rodinných domech.

Konstrukce

Čerpadlová skupina cirkulace teplé vody je kompaktní, předem sestavená a otestovaná na těsnost. Dodává se včetně tvarové tepelné izolace, aby eliminovala ztráty energie. Obsahuje termostatický směšovací ventil ATM s integrovanou ochranou proti opaření, ventil s teploměrem, vypouštěcí ventil, oběhové čerpadlo se všemi nezbytnými funkčními prvky jako jsou uzavírací ventily, zpětnými klapkami, pojišťovacím ventilem a spojovací díly podle normy DIN 1988.

Výhody:
  • inovativní, kompaktní a spolehlivá hydraulická sestava
  • zabránění nežádoucímu smíchávání teplot ve vrstveném zásobníků vody
  • termálně řízená teplota horké vody s ochranou proti opaření
  • extrémně rychlá a snadná montáž s eliminací chyby zapojení
  • rychlé uvedení do provozu
  • lze domluvit sestavu dle požadavků např. s jiným čerpadlem, bez čerpadla atd.

Více informací o produktu a možných schématech zapojení naleznete na naších stránkách popř. u vašeho prodejce.


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama