Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úsporný plochý zásobníkový ohřívač vody Ariston

Díky hloubce pouhých 27 cm a možnosti zvolit svislou nebo vodorovnou instalaci šetří ohřívač VELIS INOX Ariston místo v každé koupelně.

Úsporný plochý zásobníkový ohřívač vody VELIS INOX Ariston
Úsporný plochý zásobníkový ohřívač vody VELIS INOX Ariston

VELIS EVO INOX je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s nerezovou nádrží, která výrazně prodlužuje jeho životnost. Proto také poskytujeme na prorezavění nádrže sedmiletou záruku. Velikost 50, 80 nebo 100 litrů.

VELIS EVO INOX je vybaven funkcí ECO EVO, která si pamatuje, kdy a kolik horké vody používáte. Tím snižuje spotřebu elektrické energie až o 14 %. K další úspoře energie přispívá inovativní konstrukce s dvojitou nádrží. Celkově tak s tímto ohřívačem můžete ušetřit až 259 kWh*, což představuje roční úsporu až 1250 Kč.

Ohřívač ARISTON VELIS EVO INOX disponuje rychlým ohřevem. Teplá voda pro sprchování je připravena už za 50 minut.

Díky hloubce pouhých 27 cm a možnosti zvolit svislou nebo vodorovnou instalaci šetří ohřívač VELIS INOX místo v každé koupelně.

    Pohodlí:
  • Snadné ovládání – chytrý displej pro snadné ovládání teploty a se signalizací připravené sprchy, nový vylepšený elektronický termostat CoreTECH
  • Mimořádně tichý ohřev vody


Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.

 
 
Reklama