Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytré ohřívače vody ARISTON VELIS EVO

Nové elektrické zásobníkové ohřívače vody VELIS EVO PLUS a VELIS EVO nastavují nový standard pohodlí. Ve své kategorii jsou zařazeny do nejlepší možné energetické třídy B dle směrnice o Ekodesignu.

Díky plochému tvaru, oblým hladkým liniím a hloubce jen 27 cm šetří místo a je možné je instalovat ve svislé nebo vodorovné poloze.

Obě novinky jsou vybaveny funkcí ECO EVO, která si pamatuje, kdy a kolik horké vody je používáno během dne a týdne nejvíce. Tím snižuje spotřebu elektrické energie až o 14 %. K další úspoře energie přispívá inovativní konstrukce s chytrou dvojitou nádrží, která zajistí rychlejší ohřev vody – horká sprcha je připravena za 50 minut.


  • Pro snadné ovládání obou ohřívačů slouží intuitivní displej umožňující snadnou regulaci teploty.

  • Model VELIS EVO PLUS s dotykovým displejem Blue Tech navíc zobrazuje informace – kolik sprch je aktuálně k dispozici, jak dlouho je potřeba čekat na další a umožňuje i denní programování.

O bezpečný provoz ohřívačů VELIS EVO PLUS a VELIS EVO se stará bezpečnostní systém ABS 2.0 pro případy přerušení dodávek elektřiny nebo vody. Dlouhou životnost zajistí titanové smaltování dvojité ocelové nádrže, chytré samočisticí smaltované topné těleso a vysoká kvalita provedení. Prodloužená 7letá záruka je poskytována na prorezavění nádrže. Zásobníkové ohřívače VELIS EVO PLUS i VELIS EVO jsou v nabídce ve velikostech: 50 l, 80 l a 100 l.

Více informací na ariston.com.


Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.

 
 
Reklama