Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nerezová vodopádová umyvadlová baterie s automatickým ovládáním

Pod pojmem automatická vodovodní baterie si mnozí z nás představí designově nezajímavou baterii. I záležitost zajímavého designu lze elegantně vyřešit, například vodopádovou automatickou baterií.

Nerezová vodopádová umyvadlová baterie s automatickým ovládáním

Pod pojmem automatická vodovodní baterie si mnozí z nás představí designově nezajímavou baterii, která plní hlavě účel a ostatní jde stranou. I záležitost zajímavého designu lze elegantně vyřešit, například vodopádovou automatickou baterií.

AUM 23 je automatická umyvadlová, vodopádová, baterie s bezdotykovým ovládáním, s připojením na jednu vodu (studenou, nebo tepelně upravenou), na dvě vody (teplou a studenou), nebo na dvě vody s regulací teploty pomocí termostatického ventilu. Termostatický ventil je umístěný pod umyvadlem (provozovatel nastaví teplotu vody a uživatel ji nemůže měnit).
Vložením rukou do umyvadla (do zóny snímání pod výtokové raménko) se aktivuje řídící elektronika, což je indikováno blikáním kontrolky snímače a ihned dojde k otevření elektromagnetických ventilů. Po oddálení rukou z umyvadla kontrolka zhasne a s nastaveným časovým zpožděním dojde k uzavření elektromagnetických ventilů a zastavení vody. Při trvalém zaclonění ventily po 30 s zavírají vodu. U bateriových verzí program elektroniky zaručuje, že elektromagnetický ventil neotevře přívod vody bez dostatečné kapacity baterií pro uzavření.

Podrobnosti najdete na azp.cz
AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama