Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nádrž Columbus na veletrhu FOR ARCH 2018

I letos bude na stánku č. 1F10 společnosti Nicoll k vidění řez nejprodávanější podzemní nádrží na dešťovou vodu Columbus. tato nádrž představuje ideální řešení pro celoroční využívání dešťové vody.

Nádrž Columbus na veletrhu FOR ARCH 2018

Nádrž uvidíte v v řezu, takže se můžete sami přesvědčit o její robustní konstrukci a precizním zpracování. Tato nádrž představuje ideální řešení pro celoroční využívání dešťové vody ze střech 100 až 200 m2 v domácnosti (např. WC) i v zahradě.

Podzemní nádrže Garantia mají monolitickou konstrukci a jsou vyráběny v rotačních formách z kvalitního polyetylenu. Masivní žebrová konstrukce bez jakýchkoliv svarů zaručuje dokonalou statickou pevnost a těsnost. Při instalaci není potřeba nádrž obetonovávat. Je standardně dodávána s PE pochozím poklopem, ale je možné ji doplnit i litinovým poklopem, který lze pojíždět osobními auty. Na nádrž je poskytována záruka 15 let, ale její životnost je prakticky neomezená.

Na stánku Vám technici rádi spočítají velikost nádrže optimální pro Váš dům a zahradu, můžete s nimi konzultovat vybrané technické řešení a pomohou vybrat správný typ nádrže. Pokud budete žádat o dotaci a chcete zpracovat na nádrž odborný posudek, rádi si na stánku vezmeme zadání a posudek Vám zpracujeme. Současně na veletrhu můžete nádrž zakoupit s veletržní slevou 10 %, nebo po registraci získat voucher na slevu 5 %, která bude platit až do 31. 3. 2019. Všechny objednávky nádrží uzavřené na veletrhu budou také zařazeny do slosování o příspěvek na nádrž v hodnotě 35 000,- Kč.

Přijďte na náš stánek č. 1F10 v hale 1. Nádrž objednáte s 10 % veletržní slevou.

Více o nádržích včetně aktuálního ceníku a katalogu na www.destovavoda.cz.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama