Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PPSU materiál – fitinky a další produkty REVEL

PPSU je zkratka pro polyfenylsulfon – velmi odolný plast, který vyniká pevností i při vysokých teplotách (teplota měknutí 207°C). Používá se např. v automobilovém a leteckém průmyslu.

PPSU materiál – fitinky a další produkty REVEL

REVEL disponuje moderní počítačově řízenou výrobní technologií a i ve spojovacích materiálech sleduje nejnovější trendy využívající konstrukční materiál PPSU.

Z nabízeného sortimentu materiálů PPSU zvolila firma REVEL typ vyznačující se nejvyšší houževnatostí. Právě vysoká houževnatost a rázová pevnost je záruka spolehlivé funkce i v tvrdých podmínkách běžné stavební praxe.

Komponenty (fitinky) z PPSU jsou plně kompatibilní s tradičními mosaznými díly (vč. použití stejného montážního nářadí).

Spojky, odbočky T, přechodky d/G, kolena lisovací i závitová, ohyb 90°, rozdělovače, ..

Nejnovějším produktem je vodovodní dvojnástěnka vyrobená právě z výše zmíněného plastu, je bezzástřiková, se správnou hloubkou umístění pod omítku a s nejčastěji užívanou roztečí 150mm. Tato nástěnka je vhodná i pro sprchy a vany. Pokud by bylo zapotřebí většího profilu, použije se klasická nástěnka nebo koleno spolu s PPSU přechodem D/G.


 
 
Reklama