Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trubky PE-X od české značky REVEL

25 let zkušeností, 25 let záruka! REVEL se při své činnosti v oblasti instalačních systémů a vytápění vždy snažil hledat inovativní řešení. Vychází přitom z předpokladu, že kvalita nemusí být drahá.

Trubky PE-X od české značky REVEL

Materiál s výjimečnými vlastnostmi
PE-X jako materiál pro rozvody sanitní a topenářské vody je ve světě užíván více než 45 let. Potrubí od příbramské značky REVEL má speciální stabilizaci, a tím i zvýšenou odolnost vůči různým jevům, jako jsou např. účinky měděných iontů, ultrafialového záření, působení chlóru aj.

Systém na bázi celoplastových trubek PE-X je určen pro přímé uložení do betonu. Trubka se díky své termoelastičnosti chová jako jeden velký kompenzátor délkových změn, rozšiřuje a zužuje svou stěnu, aniž by jí to uškodilo na pevnosti či životnosti.

Výroba Výroba trubek PE-X využívá know-how firmy SILON a.s. jako předního světového producenta silanem roubovaných materiálů.

REVEL podrobuje celou svou produkci výstupnímu tlakovému testu vodou 95°C při tlaku 4bar, a to po dobu 1 hod.

Potrubí REVEL je certifikováno dle norem ISO, ASTM a CSA.

Sortiment
V sortimentu naleznete klasické provedení celooranžové trubky – s matným povrchem (bez kyslíkové bariéry) a lesklé s vrstvou EVOH proti vnikání kyslíku. Dále potrubí na povrchu červené a lesklé s bílou vnitřní stěnou (viz obr.), a zcela novou bílou PE-X s černou matnou povrchovou vrstvou (s UV stabilizací)

Navštivte REVEL e-shop ještě dnes.


 
 
Reklama