Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový minimalistický podomítkový systém GROHE SmartControl

Díky podomítkové technologii, která je ukryta ve stěně, a elegantnímu nástěnnému panelu, který ze stěny vystupuje pouhých 43 mm, podomítkový systém GROHE SmartControl zásadně zvětší prostor ve vaší koupelně.

Podomítkový systém GROHE SmartControl
Podomítkový systém GROHE SmartControl

Každý projektant nebo instalatér, který chce tento zpravidla velmi omezený prostor využít co nejefektivněji, se nyní může spolehnout na tuto výjimečně štíhlou dvojici: podomítkový sprchový systém GROHE SmartControl v kombinaci s nově představeným tělesem GROHE Rapido SmartBox.

Nové modely systému SmartControl se ovládají pomocí dobře známých, intuitivních otočných tlačítek a jsou k dispozici v kulatých i hranatých variantách a s chromovou či měsíční bílou povrchovou úpravou. A spolu s novou hlavovou sprchou Rainshower 310 SmartActive se dvěma režimy proudu vzniká ideální řešení pro každou koupelnu, nezávisle na stylu interiéru nebo způsobu instalace.

Prostě chytřejší: GROHE SmartControl – všechny výhody nástěnné baterie

Štíhlý, elegantní profil podomítkové nástěnné baterie GROHE SmartControl zaujme na první pohled. A na ten druhý si kromě estetického designu a precizně zpracovaných ovládacích prvků všimnete obrovského množství praktických funkčních vlastností.

Prostě jednodušší: GROHE Rapido SmartBox – všechny výhody podomítkového tělesa

Podomítkové těleso GROHE Rapido SmartBox nedostalo své jméno náhodou. Je totiž plné inovativních, sofistikovaných detailů a snadno se přizpůsobí požadavkům jakéhokoliv koupelnového projektu.

Vždy správná teplota: termostatická baterie Grohtherm SmartControl s technologií GROHE TurboStat

Přímo na ovládání termostatické baterie je možné přednastavit teplotu, při které se vodní proud spustí. Revoluční technologie GROHE TurboStat poskytuje vodu s požadovanou teplotou během zlomku sekundy a udržuje ji konstantní po celou dobu sprchování. Termostatické baterie Grohtherm jsou vybaveny bezpečnostní pojistkou SafeStop na 38 °C, kterou lze rozšířit o dodatečný omezovač teploty na 43 °C.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama