Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wavin knihovny pro program Revit - pozvánka na Aquatherm Praha 2018

TZB instalace jsou svými prvky a montážními zvyklostmi natolik specifické, že řádný návrh rozvodu bez užití speciálních knihoven je takřka nemožný. Pijďte diskutovat s ostatními, jak to vidí oni.

BIM (Building Information Modeling) je moderní metoda vytváření a správy dat o budově během celého životního cyklu – od projektu, realizace, provozu, rekonstrukce – až po ukončení jejího provozu a odstranění. Hlavním softwarovým nástrojem v rámci metodiky BIM je program Revit.

Nicméně rozvody určené pro TZB instalace jsou svými prvky a montážními zvyklostmi natolik specifické, že řádný návrh rozvodu bez užití, speciálně pro tyto účely vyvinutých, knihoven je takřka nemožný. Přičemž právě věrohodnost a přesnost návrhového modelu jsou pro řádnou aplikaci BIM přístupu k projektování nebytnými vlastnostmi.

Zveme Vá srdečně na Aquatherm Praha a přednáškový blok:

BIM – rekapitulace situace v ČR, knihovny BIM a BIM realita v zahraničí

  • ÚTERÝ 27. 2. 2018, 10:30 – 13:00
  • Místo konání: vstupní hala 2, přednáškový sál – přízemí , PVA Letňany, Beranových 667, Praha 9-Letňany
a naši přednášku
  • Wavin knihovny pro program Revit – praktické použití v rámci metodiky BIM - Ing. Pavel Seidl; Wavin Ekoplastik s.r.o. – technický poradce, SW a CAD specialista, BIM a Revit specialista

Přednáška si klade za cíl na jedné straně, poukázat na uvedená specifika a možná problematická místa návrhu, na straně druhé pak demonstrovat správné řešení pomocí Revit knihoven produktového portfolia firmy Wavin. Přednáška je svým obsahem a svou koncepcí zaměřena čistě prakticky.



Wavin Czechia s.r.o.
logo Wavin Czechia s.r.o.

Společnost Wavin je přední světový výrobce a dodavatel plastových potrubních systémů pro rozvody vody, topení a plynu. Specializuje se i na systémy pro hospodaření s dešťovou vodou a realizaci či sanaci inženýrských sítí. V České republice působí od roku ...

 
 
Reklama