Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kuchyňské baterie Essence a Concetto Professional – stylový design a nejnovější technologie v dokonalé souhře

Produktové řady Essence a Concetto od firmy GROHE představují dvě nově rozšířené kolekce kuchyňských baterií, které disponují stejnou výbavou a flexibilitou jako baterie v profesionálních kuchyních.

U příležitosti slavnostního uvedení nových produktů této řady na trh nabídne společnost GROHE limitovanou edici hadic v pestrých barvách – žluté, oranžové, červené, růžové, fialové, zelené a modré
U příležitosti slavnostního uvedení nových produktů této řady na trh nabídne společnost GROHE limitovanou edici hadic v pestrých barvách – žluté, oranžové, červené, růžové, fialové, zelené a modré

Pečlivě promyšlené, profesionální funkce

Společnost Grohe má na paměti naprostou uživatelskou přívětivost, a tak je každý detail těchto baterií pečlivě promyšlen. Díky technologii GrohFlexx je vytahovací sprcha obzvláště flexibilní a vhodná pro širokou škálu činností. Silikonová hadice s integrovanou pružinou umožňuje uživateli otáčet sprchovou hadicí všemi směry v rozsahu 360 stupňů bez jakýchkoliv potíží. Kombinace takového pracovního dosahu a maximální flexibility zaručuje, že každý úkon v kuchyni pro vás bude naprostou hračkou – od oplachování zeleniny po plnění vysokých nádob či hrnců.

Po dokončení každé činnosti se sprcha automaticky zasune zpět do sprchového ramene, kterým lze mimochodem také otáčet. To je možné díky technologii GROHE EasyDock M, která prostřednictvím silného magnetu v držáku navede sprchu zpět na své místo.

Nenápadná elegance

Kuchyňské baterie Essence a Concetto Professional jsou typické svými mimořádně štíhlými, minimalistickými konstrukcemi a pokročilou 28mm kartuší, která je jejich technologickým srdcem.

Další vlastností, která zvyšuje funkcionalitu i estetickou úroveň současně, je silikonová hadice, která se mimořádně snadno čistí. Zatímco baterie Concetto obsahuje hadici v barevném provedení Matte Black, baterie Essence lze kromě této varianty vybavit ještě hadicemi v barvách Matte Sheer Marble, Matte Dark Grey či Matte Dark Brown.


Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...

 
 
Reklama