Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vodovodní baterie s vaším logem

Chcete se odlišit od konkurence a ukázat, že máte styl. Pořiďte si vodovodní baterie s vlasním logem.

Vodovodní baterie s vaším logem

Každý hotel, penzion či rekreační zařízení se snaží mít svou tvář. V silné konkurenci je mnohdy nutné se lišit. Někdo se zaměřuje na rodinnou dovolenou, někdo na kongresovou turistiku. Restaurace usilují o originalitu druhem nabízené kuchyně či prostředím a atmosférou. Obchodní společnosti si například zase zakládají na určité firemní identitě a image. Všechna tato zařízení teď může spojovat jedna věc, kterou vám aktuálně nabízíme.

Vaše sociální zařízení či koupelny mohou zdobit originální baterie s gravírovaným logem či nápisem. Získáte tak ojedinělý prvek, který může být doplňkem dalším předmětům, které nesou vaše logo.

Cesta k této ojedinělé prezentaci není složitá a také ceny jsou takové, aby nijak významně nezatížily váš rozpočet. Nejprve si vyberete z naší nabídky novou pákovou baterii a dodáte logo v požadovaném formátu. Pokud takový formát nemáte, necháme vám ho u externí grafické firmy zpracovat. Na samotné baterii může být nejen logo, ale i jiný grafický prvek nebo nápis. Pak už přijde na řadu nejmodernější vláknový laser, který zhmotní vaši představu. Vaší koupelnu, toaletu nebo třeba umývárnu tak můžete osadit novými bateriemi, jaké budete mít pouze vy.
Podle našich dosavadních zkušeností mají zájem o gravírované baterie nejvíce hotely, které prezentují své logo na různých doplňcích jako např. ručnících, hygienických potřebách, jídelním servisu atd. Baterie s logem tak dotvářejí jejich image.

Pokud máte o baterie s logem vaší společnosti zájem, neváhejte nás kontaktovat emailem na baterienamiru@kreiner.cz, případně se informovat na některé z našich poboček či u obchodních zástupců. Rádi vám sdělíme podrobnosti a připravíme konkrétní nabídku.

 
 
Reklama