Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Steinberg - Neopakovatelný design vaší koupelny

Venku je sychravo a nám je čím dál častěji chladno. Nejlépe se zahřejeme v horké vaně. Už máte tu svou nebo o ní teprve sníte? Obraťte se nás a my vám pomůžeme s výběrem volně stojící vany a baterie.

V letošním roce získala společnost Kreiner generální zastoupení značky Steinberg pro Českou republiku. U této příležitosti jsme připravili speciální akci v podobě výrazných slev volně stojících baterií Steinberg. Slevy jsou až 70% a platí při nákupu volně stojící vany Kreiner.

Společnost Steinberg byla založena roku 2002 v Düsseldorfu a již více než 15 let je tak výrobcem vodovodních armatur, dešťových sprch a koupelnových doplňků. Díky své filosofii a také vlastnímu vývoji přilákala do svých řad přední německé designéry. Nejen jejich zásluhou získala značka Steinberg za dobu své existence mnohá ocenění za nevšední design.

V roce 2016 otevřela společnost také Manufakturu Steinberg pro výrobu armatur v oblasti High End. Portfolio Steinberg GmbH tvoří celkem 13 produktových řad baterií, z toho série 330 vyráběná v Manufaktuře Steinberg, 4 produktové řady koupelnových doplňků a jedna řada dešťových sprch.

Speciálně pro instalatéry nabízí Steinberg řešení podomítkových baterií s inovativními technologiemi.
Design Steinberg je individuální a nadčasový, zároveň však inspirován tradičními prvky. Proto je stále moderní, zároveň však nepodléhá žádným krátkodobým trendům. Díky svým technickým komponentům je každý výrobek koncipován tak, aby byla zaručena dlouhá životnost, bezvadná funkčnost a příjemná obsluha. Funkce SelfClean a EasyClean zamezují usazování sprch vodním kamene a díky digitálnímu ukazateli průtoku a teploty vody má uživatel neustálý přehled.

Vybrané materiály jako masivní mosaz, kvalitní povrchové zpracování či originální sklo dělají ze značky Steinberg jedinečnou záležitost.

S výrobky Steinberg se setkáte v prestižních světových hotelech nejen na území Německa, odkud společnost pochází, ale například i na Tenerife, ve Švédsku, v Indii, Vietnamu a dalších státech.

Neopakovatelný design vaší koupelny
 
 
Reklama