Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rychlý návrh čerpadla pomocí Grundfos Product Center

Nástroj Grundfos Product Center vám pomůže jednoduše navrhnout nové čerpadlo do široké škály aplikací nebo umožní provést bleskovou záměnu Vašeho stávajícího čerpadla za odpovídající moderní čerpadlo Grundfos.

Grundfos Product Center nástroj pro rychlý a jednoduchý návrh nového čerpadla
Grundfos Product Center - nástroj pro rychlý a jednoduchý návrh nového čerpadla

Poznejte základní přednosti tohoto moderního návrhového programu:

  • Rychlý výběr – vyhledávání konkrétního čerpadla, jeho velikosti a pokynů k výměně.
  • Průvodce kapalinami – zadejte informace o čerpané kapalině, její teplotě a koncentraci, program vám pomůže najít vhodné čerpadlo.
  • Rychlé dimenzování – zadejte požadovaný výtlak a průtok, systém vám vyhledá všechna čerpadla Grundfos, která tyto parametry splňují.
  • Výsledky na míru – výsledky vyhledávání je možno filtrovat podle nejnižší ceny, spotřeby čerpadla a nákladů na životnost čerpadla.
  • Rozšířené informace o produktech – program obsahuje databázi CAD schémat, informací k náhradním dílům, servisních sad a instruktážních videí.
  • Dostupnost – přístup do Grundfos Product Center z jakéhokoliv počítače, tabletu nebo chytrého telefonu.
  • Osobní nastavení uživatele – systém ukládá jazykové nastavení uživatele, měnu, vybrané položky a v nedávné historii zobrazené produkty.
  • Uložené projekty – registrovaní uživatelé mají možnost uložení svých projektů, aby mohli tato data v budoucnu použít. Náhradní díly a sady máte na dosah pouhým kliknutím.

Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama