Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Taconova přináší další zdokonalení vyrovnávacího horního dílu rozvaděče TopMeter

Jedním otočením na vyrovnávacím a uzavíracím ventilu TopMeter nastavíte dimenzovaný objemový proud a v průhledítku si okamžitě zkontrolujete průtokové množství vody.

Pod červeným krytem se u vyrovnávacího ventilu TopMeter Plus skrývá dorazový kroužek, pomocí něhož se zajišťuje nastavený objemový proud proti přestavení.
Pod červeným krytem se u vyrovnávacího ventilu TopMeter Plus skrývá dorazový kroužek, pomocí něhož se zajišťuje nastavený objemový proud proti přestavení.


Nastavení okruhů plošného vytápění a chlazení přímo na nosníku rozvaděče je pro topenářského odborníka obvyklou rutinou. Nové provedení TopMeter Plus má k dispozici další doplňkovou funkci, pomocí které lze zabezpečit provedené nastavení. Pod červeným nastavovacím krytem se za tím účelem nalézá šedý aretovací kroužek.

Reprodukovatelné nastavení

Ventil může zůstat i s aretovaným nastavením průtokového množství uzamčen. Při dalším otevření znovu získáte naposledy nastavenou hodnotu. K ochraně před provedením změny nastavení si můžete červený kryt nastavení navíc zaplombovat. Velikost a montážní rozměr vyrovnávacího a uzavíracího ventilu TopMeter Plus jsou stejné jako u dosavadního dílu TopMeter, takže je možná výměna u stávajících rozvaděčů topných okruhů.


Taconova Group AG
logo Taconova Group AG

Dovozce techniky Taconova Group AG - hydraulické vyvažovaní, rozdělovače a termoregulace, směšování, separace plynů, měření průtoku, solární ohřev, zónové ventily, kulové servokohouty, předávací stanice na nabíjení zásobníků a přípravu teplé vody.

 
 
Reklama