Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terasové žlaby MEATEC pro bezbariérové a designové odvodnění

Ocelové žlaby pro odvodnění teras a balkonů od firmy MEA Water Management zkrátí doporučenou vzdálenost dlaždic od prahu dveří z 15 cm jen na 2 cm při požadavcích na bezbariérový vstup.

Terasové žlaby MEATEC pro bezbariérové a designové odvodnění
Terasové žlaby MEATEC pro bezbariérové a designové odvodnění

Bez použití žlabů MEATEC se doporučuje dodržet úroveň dlaždic od prahu dveří ve vzdálenosti minimálně 15 cm, aby zde při přívalových deštích, sněhu nebo ucpání kanalizace nedocházelo k průniku vody do objektu. Při použití žlabů MEATEC zcela dostačuje vzdálenost 5 cm a při bezbariérovém vstupu 2 cm.

Terasové žlaby umožňují variabilně uzpůsobit výšku a skladbu konstrukce. Šířky 130, 200 nebo 250 mm mají pevné nebo flexibilní výškové ustavení. Rychlá a snadná montáž urychluje celou stavbu. Žlaby se provádí v nerezovém nebo pozinkovaném provedení a je možné si vybrat ze tří základních typů roštů s různým designem.


MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 
Reklama