Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wilo Assistent – celý svět čerpadel v jedné App

Aplikace Wilo Asistent vám ulehčí každodenní práci. Včas a rychle získáte informace o poruchových hlášeních, tabulky náhrad, technické informace o čerpadlech, kalkulátor úspor, tipy a triky.

Všechno, co potřebujete vědět, máte vždy po ruce!

„Wilo Assistent“ teď poskytuje celý svět vysoce účinné čerpací techniky na iPhone®, iPad® a iPod touch®. Bezplatný App přináší spoustu dosud pouze v písemných dokumentech resp. na internetu dostupných informací a funkcí do kapesního formátu. Jako snadně ovladatelná mobilní aplikace vás podporuje při plánování, konzultaci zákazníka a instalaci.

Navíc naleznete hodně dobrých prodejních argumentů o energeticky úsporné a životní prostředí šetřící čerpací technice pro topení, klimatizaci a oběh užitkové teplé vody.


  • Velká část dat a funkcí je nainstalována na iPhone, a je tak k dispozici i bez mobilního internetového spojení nebo WLAN spojení. Uživatel tedy nezatěžuje svůj objem dat a je nezávislý na podmínkách příjmu na místě nasazení.
  • Aplikace je zdarma ke stažení z App Store, Google Play, Blackberry World.

WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama