Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WILO CS nabízí novou slevovou akci pro rok 2016

V souvislosti se změnami klimatu v posledních letech a doporučením ke snížení jejich následků a zároveň s ohledem na ekonomiku domácností jsme se rozhodli rozšířit naši akční nabídku o čerpadla umožňující hospodárné využití dešťové vody.

Její využívání nejen že přináší úspory finanční, ale i sníží vaši závislost na rozvodech vody v období sucha. Využívání dešťové vody je dnes moderní alternativou k stále častějším výkyvům počasí, suchým obdobím a tím i k stále se zdražující pitné vodě. V podmínkách střední Evropy jde i o ekologicky šetrné řešení snižující nekontrolovaný odtok vody z našeho území.

Dovolujeme si nabídnout Vám vybraný sortiment výrobků firmy WILO ze sortimentu čerpadel pro dům a zahradu. Nyní můžete získat vysoce kvalitní a spolehlivé výrobky za přijatelnou cenu, např.


  • Čerpadla umožňující hospodárné využití dešťové vody
  • Ponorná kalová čerpadla
  • Přečerpávací jímka na domovní splašky
  • Automatické domácí vodárny a stanice
  • Průtokové spínače
Více informací o konkrétních výrobcích najdete na www.wilo.cz




WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama