Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koupelna by měla poskytovat co nejvíce komfortu

Při jejím zařizování dbejte, aby nejen dobře vypadala, ale také splňovala nároky na funkčnost. I malé koupelny lze navrhnout i vybavit tak, že každá chvilka v nich bude skutečným relaxem.

Zajímavou inspiraci i odbornou pomoc naleznete například v prodejnách Hornbach.

Nejvíce místa v koupelnách obecně zabírají vany a toalety. Problém s velikostí vany můžete vyřešit její úspornější variantou – sprchový koutem. Kompromisem je vanu s praktickou sprchovou zástěnou. Rozměry vybavení koupelny ani jejich tvary by ale nikdy neměly být na úkor komfortu užívání.

WC moderní doby

„V nabídce pro naše zákazníky jsou k dostání různé druhy toalet. Od prostorově úsporných WC s nízkým výstupkem do menších koupelen přes nástěnná designová WC až po stojící WC s vyvýšenou sedací plochou pro více pohodlí,“ říká David Kolář, ředitel marketingu společnosti Hornbach.
Zajímavou možností je také toaleta bez splachovacího kruhu. U této varianty WC se díky chybějícímu splachovacímu kruhu nemohou usazovat nečistoty a zároveň vyniká optimálním odvodem vody při splachování. Funkce Soft close potom zajišťuje pozvolné a tiché zavírání toalety.

Pokud máte zájem o více informací týkajících se vybavení koupelen či instalace toalet, odborně proškolený personál v obchodech Hornbach je vždy připraven poradit s výběrem materiálu i následnou montáží.


WC bez splachovacího kruhu, Keremag. Foto
 
 
Reklama