Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Relaxační lehátko Kaldewei na vanu poskytuje luxusní uvolnění

Relaxační lehátko Kaldewei získalo ocenění za design „iF product design award“. Lehátko je z ručně šitých vodovzdorných polštářů, které mohou být použity jednotlivě i kombinaci a připevňují se na vanu.

Společnost Kaldewei byla opět vyznamenána za vysokou způsobilost v oblasti designu.

Zavřít oči a ponořit se do blaženého horkého světa pěny – skutečný požitek, který může pokračovat i po vypuštění vany: Následná klidová fáze ještě zintensivní hluboké uvolnění navozené koupelí. Pro ideální odpočinek po koupeli vytvořila společnost Kaldewei, přední evropský výrobce koupelových a vířivých van a sprchových vaniček, optimální vanové příslušenství v podobě relaxačního lehátka. Jeho mimořádná kvalita přesvědčila také porotu udělující renomované ocenění „iF International Forum Design“, která tento skvost vyznamenala cenou „iF product design award 2011“.

Od roku 1953 je „iF product design award“ považováno za značku vyznamenávající dobré ztvárnění. Letos se o uznávané ocenění ucházelo celkem 1121 účastníků z 43 zemí s 2756 výrobky rozřazenými do 16kategorií.


Více komfortu a pohodlí v koupelně

O lehátku jsme psali i dříve

Již 61. ocenění za design pro předního dodavatele koupelen z německého Ahlenu opět potvrdilo vedoucí postavení společnosti Kaldewei coby průkopníka a stylové ikony. Mezi oceněné výrobky se nyní zařadilo také relaxační lehátko vynikající mimořádnou kombinací inteligentní funkčnosti, estetického vzhledu a trvalé kvality. Lehátko se skládá ze tří ručně šitých vodovzdorných polštářových prvků, které mohou být použity jak jednotlivě, tak v kombinaci. Pomocí patentek je možné polštáře vzájemně propojit ve velkorysou plochu, která se připevněna v rozích rozprostírá přes celou vanu a s dalším polštářem se stává místem vyzývajícím k relaxaci. Samostatný prvek je naproti tomu možné přes vanu položit jako koupelový můstek, díky kterému jsou knihy, časopisy a nápoje při koupeli vždy pohodlně po ruce. Jeden nebo také dva prvky relaxačního lehátka jsou navíc optimálně vhodné pro vytvoření sedátka, díky němuž je možné se v naprostém uvolnění věnovat tělesné péči.

Relaxační lehátko Kaldewei dostupné v antracitovém, béžovém, karmínově červeném a čokoládovém barevném provedení přináší možnost individuálního ztvárnění prostoru a zajišťuje útulné a zároveň stylové prostředí nejvyšší kvality, pokud jde o design, což dokládá také ocenění poroty iF.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama