Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei - vanová krycí deska pro ideální relaxaci po koupeli

Kaldewei - multifunkční vanová krycí deska je vhodná jako lehátko, odkládací plocha nebo sedačka. Plocha k ležení je upevněna ve čtyřech rozích vany a je o rozměrech 180x80 a 190x90 cm.

Nová vanová krycí vanová deska Kaldewei je v béžové barvě je možno jednoduše položit na koupelovou vanu ze smaltované oceli jako pohodlnou plochu k ležení. Ta je upevněna ve čtyřech bodech vždy v rozích koupelové vany. Je k dostání v rozměrech 180x80 a 190x90 cm.


Krycí vanová deska Kaldewei

Vysoce kvalitní a ručně šité čalounění je vodoodpuzující a zásluhou náplně z pěnové hmoty a separátního polštářku zaručuje pohodlnou klidovou pozici. Tak je možno hned několikrát využít vanu, která je ve většině případů tím největším objektem v koupelně.

Skládá se ze tří prvků, které mohou být využity dohromady nebo jednotlivě.

Tři prvky je možno vzájemně spojit tlakovými body, takže vznikne velkorysá plocha lehátka, která se rozprostírá přes celou vanu.
Jednotlivý prvek lze položit uprostřed jako můstek přes vanu. Ten pak zajišťuje to, že jsou knihy, časopisy nebo nápoje po dobu koupele ve vaně vždy pohodlně k dosažení. Jeden nebo i dva prvky vanové krycí desky se optimálně hodí jako sedačka, když se chceme uvolněně věnovat tělesné péči, nebo také jako zvýšená plocha, na kterou se mohou postavit děti.

Podrobné informace: 4 - Relax Lounger_II - cz.doc

Krycí podložka na vanu - zakrytí celé vany pro relaxaci
 
 
Reklama