Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GROHE otevřelo první showroom v České republice

Společnost GROHE ČR s.r.o. otevřela první showroom - GROHELIVE centrum Praha - s kompletní nabídkou svého sortimentu. Zákazníci si tu mohou prohlédnout a vyzkoušet plně funkční instalace koupelnových baterií, termostatů, sprchových a předstěnových systémů, podomítkových dílů a kuchyňských baterií.

Interiér byl navržen známou designérkou M. A. Martinou Zajícovou a je v něm vystaveno přibližně dvě stě padesát výrobků GROHE.
Expozice je doplněna smaltovanými zařizovacími předměty z oceli BETTE, sprchovými kouty DUKA, sanitární keramikou KERAMAG a KOLO od společnosti SANITEC , silikonovými umyvadly GLASS DESIGN, chromovanými obklady PORCELANOSA , dlažbou STARCITY a velkoformátovou 3mm dlažbou PANARIA.

„Systém touch & try funguje velmi jednoduše. Klient si sám může vyzkoušet například různé proudy sprchových hlavic a tím pádem zjistit předem, co by mu vyhovovalo,“ vysvětluje Josef Mařík, obchodní manažer GroheLive centra.

showroom GROHE ČR, GROHELIVE centrum Praha
GROHE ČR s.r.o. otevřelo první showroom - GROHELIVE centrum Praha



Slavnostní otevření showroomu proběhlo za účasti Petra Bladského, generálního ředitele GROHE pro Českou republiku a Slovensko, zpěvačky a moderátorky Gábiny Partyšové a Tomáše Krause, dvojnásobného mistra světa a čtyřnásobného vítěze Světového poháru ve skicrossu.

Černá kráska

Grohe - Allure Brilliant
Grohe - Allure Brilliant

je odvážným spojením fascinujícího designu, vynikajícího řemeslného zpracování a perfektního výkonu. Celá produktová řada bude nově k dostání v černé lesklé barvě. Allure Brilliant nově v černé barvě rozšiřuje portfolio luxusní kolekce SPA™.

Allure Brilliant poskytuje zákazníkovi dlouhou životnost. Díky technologii GROHE StarLight® je povrch pět krát silnější než jsou galvanizované chromované povrchy a stokrát odolnější proti poškrábání.

Výjimečný design a technologie

Inspirovaná ikonickým designem světového finančního centra v Šanghaji, Allure Brilliant je mistrovské dílo kosmopolitního designu. Jeho hladká silueta vyrobena z jednoho kusu je přesvědčivou ukázkou návrhářského a řemeslného umění, zatímco hladké roviny a přesné úhly přinášejí křehký architektonický styl do nejmodernějších domácích lázní. Produkty kolekce Allure Brilliant mají „Aqua okno" - vyřezaný detail na konci výpusti, který přidává další zajímavý prvek této sofistikované kolekci. Pro komfortní ovládání jsou páky baterie osazeny pod úhlem 7 °, který je klíčovým prvkem designu DNA Grohe.

Jedinečně rozmanitá nabídka a esteticky sladěný design řada GROHE Grandera™

GROHE Grandera™
GROHE Grandera™

Společnost GROHE s hrdostí představuje řadu GROHE Grandera™, nově vycházející hvězdu na nebi designových koupelnových kolekcí dneška.
Řada GROHE Grandera™ v sobě propojuje moderní design s nadčasovou estetikou a vyvolává nostalgické vzpomínky. Z této luxusní kolekce důmyslně navržených a pečlivě zpracovaných armatur vyzařuje jasně rozpoznatelný esprit elegance. Bez ohledu na to, ve které části světa žijete, nic nenavodí pocit ‚domova‘ tak, jako koupelna vybavená bateriemi a armaturami GROHE Grandera™.

Nápaditý design, nadšení pro detail

Kolekce GROHE Grandera™ kombinuje ladné ženské tvary a přesně definované mužné hrany. Tělo baterie není ani hranaté, ani oblé. Jeho elegantní linie připomínají proudící vodu, zatímco zaoblené povrchy zdůrazňují emotivní prvek. Živý odraz světla a ovládací páka stoupající pod úhlem sedmi stupňů přímo vyzývají k dotyku. Dekorativní detaily na těle baterie, výpusti a páce ještě podtrhují vysokou kvalitu přesně zpracované baterie.

Tyto výrazné designové prvky najdeme u všech výrobků řady GROHE Grandera™, od baterií, přes sprchy až po doplňky. V kolekci se mísí řada geometrických tvarů, designových stylů a období, proto ji lze snadno kombinovat s jakýmkoli koupelnovým pojetím – klasickým, současným i moderním.
Ani nabízené barvy – chrom a kombinace chrom/zlato – neponechají žádné přání nesplněné. Vzhled kolekce navíc ideálně dolaďují doplňky z bílého porcelánu – od zásobníků na mýdlo a pohárků na čištění zubů až po poličky do sprchy. Porcelán nabízí stylovou alternativu k dnes všudypřítomnému skleněnému vybavení a vnáší do koupelny nadčasovou eleganci.

GROHE Grandera™ – hra jménem rozmanitost

Výjimečně rozmanitá kolekce GROHE Grandera™ vyhoví každému uspořádání. Obsahuje vše od pákových baterií a klasických umyvadlových kohoutků přes napouštěče vany a vanové kombinace s připojenou ruční sprchou až po keramické poličky. Nebo kteroukoli kombinaci v rozsahu od pětiotvorové montáže na desku a podlahových napouštěčů vany po termostaty a hlavové a ruční sprchy. Ať už se v hlavách architektů a projektantů zrodí jakákoli představa, armatury GROHE Grandera™ jsou v nabídce jako samostatně stojící či nástěnné, podomítkové i plně přiznané. Řada GROHE Grandera™ umožňuje plně sladit vybavení koupelny bez nutnosti kompromisů. Nabízí ten pravý výrobek pro každý způsob odběru vody sladěný s širokou paletou různých prostředí.

Řada GROHE Grandera™ v pozici nově vycházející hvězdy sortimentu GROHE SPA® splňuje jako součást vysoce kvalitní kolekce GROHE všechna očekávání. Pojí v sobě jedinečný design s dlouhověkostí, funkčností a udržitelným přístupem. Řada byla navržena, zkonstruována i vyrobena v Německu, a proto nese pečeť GROHE ‚Made in Germany‘. K jejím jedinečným rysům patří i použití inovativní mosazné slitiny GROHE Zero vyvinuté společností GROHE a předznamenávající počátek nové éry ve výrobě baterií. Všechny výrobky ze slitiny GROHE Zero včetně sortimentu GROHE SPA® a kolekce GROHE Grandera™ obsahují o 90% méně olova a jsou pětkrát odolnější proti korozi než běžné baterie.

Krom toho využívá řada GROHE Grandera™ technologii GROHE EcoJoy®, která pomáhá uživatelům snižovat spotřebu přírodních zdrojů, aniž by se museli vzdát požitku z vody. Pákové baterie těží z prověřené technologie kartuší GROHE s funkcí GROHE SilkMove® zajišťující přesnou a hladkou obsluhu ovládací páky. Ke slovu přichází i termostatová technologie GROHE TurboStat® poskytující spolehlivou ochranu před opařením příliš horkou vodou. Omezovač teploty vody a víceúčelový přepínač GROHE Aquadimmer Plus přispívají k bezpečné a spolehlivé obsluze výrobků. Směrovatelný perlátor GROHE AquaGuide umožňuje osadit baterie z řady GROHE Grandera™ na umyvadlo libovolného tvaru i hloubky.

Moderní a nadčasový design, inovativní technologie a pestrá paleta možností: GROHE Grandera™. Vítejte doma.

Ceny:

  • Umyvadlová baterie zlato/chrom – 9 774 Kč
  • Vanová baterie zlato/chrom – 14 283 Kč

Grohe ČR s.r.o.
logo Grohe ČR s.r.o.

GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení a globální značkou zaměřenou na poskytování inovativních vodních řešení. Kvalita, technologie, design a udržitelný rozvoj. Čtyři klíčové hodnoty, které definují náš závazek poskytovat zákazníkům ...