Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bidetové prkénko: pár tipů a rad

Bidetové prkénko je praktické a prostorově nenáročné řešení vhodné do každé koupelny. Pohodlí, pocit čistoty a zdravotní aspekty jsou důvody stále větší obliby elektronického bidetu.

Koupelna tvoří intimní prostor pro každodenní osobní hygienu a relaxaci. Její vybavení vypovídá o našem přístupu k životu, zdraví a stylu bydlení. Bidetové prkénko je vhodné nejen do domácnosti, ale také do hotelů, pečovatelských domů, rehabilitačních center i porodnic. Bidet si oblíbí muži, ženy i děti. Velkým přínosem řešení 2 v 1 je především pro starší generaci a lidi se sníženou pohyblivostí, pro které je přesun na samostatnou bidetovou mísu nebo do sprchy problém. Možnost umytí a osvěžení po každé návštěvě toalety ocení zvláště ti, které trápí zdravotní problémy v podobě hemeroidů, vaginálních zánětů, střevních obtíží nebo inkontinence.

Bidetové prkénko je vyrobeno z antibakteriálního materiálu s nosností až 160 kg a kromě funkce vaginálního a análního mytí můžete využít: klystýrové mytí, bublinové mytí, pulzování, masáž, dětské nastavení, deodorační funkci, funkci úspory vody

Samozřejmostí je zpomalovač sklápění víka, vyhřívání prkénka nebo možnost nastavení oblíbeného programu do paměti. Model s postranním ovládáním má jeden paměťový program, varianta s dálkovým ovládáním nabízí čtyři uživatelské paměti. Návštěvu toalety můžete zakončit osušením a není tedy nutné používat toaletní papír.

Bidetová prkénka jsou vyráběna v několika velikostech. Pokud si nebudete při výběru jisti, pomocníkem může být papírová šablona, díky které jednoduše zjistíte, jaký typ pořídit.

Bidetové prkénko instalujete jednoduše bez stavebních úprav přímo na toaletní mísu po odmontování stávajícího prkénka. Potřebujete přívod studené vody a el. zásuvku na 220V. Potřebný instalační materiál je součástí balení a montáž zvládnete přibližně do 30 minut. Bidet se nasouvá na konzolku, kterou přimontujete na mísu. Díky této vychytávce můžete prkénko jednoduše odejmou v případě úklidu, výměny mísy či stěhování.


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 
Reklama