Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Připojte se k nám a pomozte nám vytvořit „nejdelší frontu na záchod“!

U příležitosti světového dne vody Vás zve UNICEF na akci s motem „Voda-Sanitace-Hygiena“. V úterý 22. března v 16.30 hod. v Praze na Václavském náměstí: NEJDELŠÍ FRONTA NA WC.

Srdečně Vás zveme na akci, jejímž cílem je zviditelnit význam projektů na podporu přístupuk vodě, významu sanitace a hygieny.


  • Každý, kdo přijde, dostane skutečnou tabletu na čištění vody a bude započten do pokusu o zápis do Guinessovy knihy rekordů.
  • Za symbolické „použití“ toalety zde můžete věnovat dobrovolný příspěvek na program UNICEF „Voda-Sanitace-Hygiena“.

V úterý 22. března v 16.30 hod. v Praze na Václavském náměstí na pěší zóně před prodejnou New Yorker

Cílem této akce je upozornit při příležitosti Světového dne vody na obrovský problém současného světa – na nedostatek čisté vody a sanitace, který je každý rok příčinou úmrtí 2 milionů dětí.

Frontu přijdou pomoci vytvořit také známé osobnosti: moderátorka Jana Adamcová (patronka akce), režisér Jiří Adamec, moderátorka Markéta Fialová, moderátor Jan Rosák, herečky a herci Eliška Křenková, Tereza Voříšková, Jiří Mádl a další.

Pokud nebudete moci na Václavské náměstí přijít a chcete akci podpořit, pošlete v průběhu Světového dne vody 22. 3. 2011 dárcovskou SMS ve tvaru: DMS UNICEF na číslo 87777. Všechny dárcovské SMS, které budou tento den přijaty, jsou určeny na podporu programu UNICEF „Voda- Sanitace-Hygiena“. (Cena DMS je 30 Kč, UNICEF od Vás obdrží 27 Kč.) Těšíme se na setkání s Vámi a předem děkujeme za Vaši podporu!

Více informací naleznete na www.unicef.cz a na Facebooku

 
 
Reklama