Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pračka Electrolux EWF1408WDL: o 20 % méně energie než pračky třídy A +++

Předem plněná pračka Electrolux EWF1408WDL zvítězila v prestižní soutěži Kitchen & Bathroom Awards 2013 v kategorii Inovace. Profesionální technologii nestačilo ani nejvyšší hodnocení energetické účinnosti v EU.

Cílem konstruktérů bylo jednodušší používání a co nejnižší náklady

  • Pračka EWF1408WDL si pamatuje programy, které používáte nejčastěji.
  • Inteligentní snímač hmotnosti zváží náplň a indikuje potřebné množství pracího prostředku
  • Parní programy šetrně vyhladí zmačkání a odstraní pachy, oblečení je tak připravené k nošení za pár desítek minut, neocenitelná je v tomto směru funkce Time manager.

S velkým plnícím otvorem, 1400 ot./min./min., 10 kg., velký textový LCD displej, přímé sprchování, tichý Invertor motor, funkce páry, váhový senzor, vnitřní osvětlení, Woolmark gold, Time Manager


Snadné použití
Jednoduché a elegantní bílé LCD ovládací prvky vám umožní nastavovat programy pouhým dotekem a funkce MyFavouritePlus si automaticky pamatuje vaše nejčastěji používané cykly. Pračka SteamSystem dokáže dokonce doporučit množství pracího prášku potřebného pro danou hmotnost náplně.

Soutěž organizovaná britským magazínem Designer Kitchen & Bathroom se koná pravidelně již od roku 2002. Pračka EWF1408WDL získala ocenění v kategorii: Innovation in Sustainability - GOLD WINNER 2013.

Osvěžující pára

Cyklus Osvěžení používá páru pro okamžité osvěžení vašeho oblečení bez nutnosti praní – odstraní zápach z každodenního používání a oživí unavený vzhled oblečení. Vaše oblečení bude osvěžené a méně zmačkané, což znamená méně žehlení a méně návštěv v čistírně.

 
 
Reklama