Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velké zlevnění materiálu a vybavení! Jak je to dnes možné?

Dnes a denně slýcháme, jak se bude zdražovat. Existuje však možnost, jak nakupovat opravdu výhodně. Materiál a vybavení jsou totiž levnější, než si myslíte.

Pokud změníte své zvyky a začnete nakupovat materiál online na mezinárodním tržišti pro firmy – merXu, můžete nakoupit až s 50% slevou oproti běžným cenám. Nákupem přes merXu – online trh pro firmy ušetříte nejen čas, ale třeba i náklady na dopravu, které merXu proplácí u všech i přeshraničních transakcí. Na merXu šetříte hned několikrát:

  1. Cenu si můžete vyjednat. Pokud budete nakupovat ve větším množství, máte možnost si s prodávajícím dohodnout vlastní cenu.
  2. Na první nákup přes merXu můžete využít bonus −50 %. Což u dražšího sortimentu může být opravdu významná částka.
  3. Dopravu rovněž hradí merXu.
  4. Pokud si obchodování na merXu oblíbíte, můžete získat bonus za věrnost až 44.300 Kč za Vaše nákupy.

Toho si je vědom i Vojtěch Homolka, který se zabývá prodejem čerpadel a vodoinstalačního materiálu. Pan Homolka provozuje vlastní e-shop i kamennou prodejnu v Praze, nicméně v prodeji přes merXu vidí obrovskou příležitost, jak oslovit nové odběratele. Konkurence je veliká nejen v jeho oboru a merXu nabízí lepší konkurenceschopnost nejen jemu, ale i jeho odběratelům, kteří s ním obchodují přes merXu. Výše nákladů na materiál se promítne i do cen pro koncové spotřebitele, pro které je potom výběr firmy jasná volba.




Kvalitní produkty často prohrávají v cenovém boji, kdy se firmy raději přiklánějí k levnějším alternativám. S merXu to již není třeba. Vždy zde totiž najdete kvalitní produkty za lepší cenu, kterou si sami vyjednáte. Pokud využijete i další bonusy, které merXu nabízí, budete o několik kroků před konkurencí, která nakupuje klasicky v kamenných prodejnách velkoobchodů, kde 50 % z ceny zpět nedostanou.

Vojtech Homolka, stejně jako všichni prodávající na merXu v jednom okamžiku mohou také jednoduše se svým sortimentem expandovat do 7 dalších zemí, bez nutné znalosti legislativy, nebo investic do marketingu.

Zadarmo.

I když nebudete mít v zahraničí pobočky, vytvoření e-shopu pro zahraniční trhy je docela náročný proces, především administrativně. Navíc to jen e-shopem nekončí. Je třeba umět zahraniční zákazníky na tento Váš e-shop přivést. Tomu se věnuje merXu, Vám stačí jen se na merXu registrovat a využívat toto evropské online tržiště.

Pokud řešíte nákup vodoinstalačního materiálu, čerpadel, nádrží, jímek, domácích vodáren, nebo řídících systémů, už víte, že opravdu výhodně je můžete nakoupit od spolehlivého dodavatele Vojtěcha Homolky zajišťujícího i servis na merXu. Pokud mezi vystavenými produkty nenajdete co zrovna ke své práci potřebujete, můžete se na Vojtěcha Homolku obrátit s poptávku a on Vám najde řešení na míru.

 
 
Reklama