Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výjimečně dokonalá Geberit AquaClean MERA

Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera kombinuje nadčasovou eleganci svého vzletného designu s vysoce kvalitními materiály. Toto luxusní sprchovací WC zaujme nejen svým designem, ale hlavně komfortním používáním a množstvím funkci od vyhřívaného sedátka až po orientační světlo.

Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera
Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera působí jako by se v prostoru vznášela. Dostupná je s krytem z lesklého chromu nebo v barvě alpská bílá.

Umíte si představit, že si ruce umyjete pomocí papíru nebo že místo sprchování se jen otřete? Asi těžko. Čistota bez použití vody jednoduše neexistuje. Voda se stala nepostradatelnou součástí každodenní osobní hygieny. Čistí, osvěžuje a umožňuje zažít jedinečný pocit svěžesti. To jsou důvody, proč se stále více lidí nadchne pro přirozenou a blahodárnou hygienu i po použití toalety. A tak podobně jako se každodenní sprchování stalo standardem, společnost Geberit by ráda přispěla k takové změně i v oblasti hygieny na toaletě. Sprchovací WC Geberit AquaClean představují ideální kombinaci standardní toalety a bidetu. Toto řešení šetří cenný prostor v koupelně, protože nezabírá více místa než běžná toaleta, působí elegantně a zároveň jeho používání je jednoduché a pohodlné.

Geberit AquaClean Mera se vyznačuje svým okouzlujícím designem a mnohými inteligentními funkcemi. Splňuje i ty nejpřísnější požadavky na moderní design a touhu po pocitu svěžesti. Geberit AquaClean Mera z dílny průmyslového designéra Christopha Behling je považována za technické mistrovské dílo. Přesvědčte se sami o funkcích tohoto sprchovacího WC.

Vlastnosti a funkce

Sprchovací WC Geberit AquaClean Mera kombinuje nadčasovou eleganci svého vzletného designu s vysoce kvalitními materiály. Toto luxusní sprchovací WC zaujme nejen svým designem, ale hlavně komfortním používáním a množstvím funkci od vyhřívaného sedátka až po orientační světlo.

Technologie sprchování WhirlSpray

Technologie sprchování WhirlSpray zajišťuje důkladnou a zároveň úspornou očistu vodou. Sprchový proud je zjemněn dynamickým přimícháváním vzduchu. Pomocí dálkového ovládání lze nastavit polohu ramene sprchy i intenzitu sprchovacího proudu v pěti stupních intenzity. Přesně podle osobních preferencí. Zároveň je možné aktivovat oscilační funkci sprchování pro ještě důkladnější očištění.

Samostatná dámská sprcha

Jemná dámská sprcha ukrytá v rameni sprchy zajistí dokonalou, ale zároveň příjemnou očistu vodou. Skrytá v rameni sprchy je hygienicky chráněna během nepoužívání. Před a po každém použití se obě sprchovací trysky propláchnout proudem čisté vody.

Technologie sprchování WhirlSpray
Samostatná dámská sprcha

Keramická WC mísa s technologií splachování TurboFlush

Keramická WC mísa bez splachovacího okraje s technologií splachování TurboFlush zaručí důkladné a hlavně tiché opláchnutí WC mísy. Podstatou inovativní technologie TurboFlush je asymetrická keramická WC mísa bez okrajů a spirálovitě vedený proud vody, díky čemuž je splachování efektivní a čištění WC mísy nenáročné.

Vyhřívané WC sedátko

Vyhřívání WC sedátka se aktivuje jakmile se posadíte na toaletu. Příjemně teplé sedátko navozuje při používání pocit pohodlí a uvolnění. Funkci můžete kdykoliv upravit případně deaktivovat.

Keramická WC mísa s technologií splachování TurboFlush
Vyhřívané WC sedátko

Odsávání zápachu

S automatickým, tichým odsáváním zápachu se nepříjemné pachy zachycují už uvnitř WC mísy, spíše než by se stihli rozšířit do prostoru a odstraňují se prostřednictvím keramického voštinového filtru. Systém odsávání se spouští automaticky hned po usazení se na sprchovací WC nebo manuálně na dálkovém ovladači.

Ovládání – dálkové, nástěnné, aplikace

Všechny funkce se dají jednoduše ovládat dálkovým ovládáním, nebo přes nástěnný ovládací panel. Stisknutím tlačítka aktivujete sprchovací funkci nebo své osobní nastavení. Funkce sprchovacího WC lze ovládat i přes aplikaci v telefonu. Takto se právě telefon stává dálkovým ovládáním.

Odsávání zápachu
Ovládání – dálkové, nástěnné, aplikace

Skrytá technologie

Díky hladkým jednoduchým liniím se sprchovací WC společnosti Geberit elegantně a decentně sladí s designem koupelny. Design přitom sleduje estetiku neviditelného. Inteligentní technologie sprchování jakož i všechny přípojky elektrického proudu a vody, včetně upevnění na zeď jsou skryté a integrované do keramiky. K montáži sprchovacího WC Geberit AquaClean Mera není nutná stavební úprava. Potřebná je jedině přípojka elektrického proudu.

Pod krytem sprchovacího WC se skrývá i společností Geberit vyvinutá funkce odvápnění na eliminaci usazenin vodního kamene a pro zaručení dlouhodobé výkonnosti sprchovacího WC, která nezávisle na tvrdosti vody proplachuje všechny komponenty přicházející do styku s vodou.

Další vlastnosti a funkce sprchovacího WC Geberit AquaClean Mera najdete na stránce:
www.geberit-aquaclean.cz/mera

Galerie GEBERIT AquaClean MERA

Geberit AquaClean Mera lesklý chrom
Geberit AquaClean Mera lesklý chrom
Geberit AquaClean Mera orientační osvětlení
Geberit AquaClean Mera orientační osvětlení







Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.