Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výměna kartuše rychle a jednoduše s technologií GROHE QuickFix®

Pro rychlou a bezproblémovou instalaci nebo výměnu dílu ve vodovodní baterii je několik našich jednopákových baterií obohaceno o GROHE QuickFix®. Vyžaduje méně dílů a zaměřuje se na technologii. Tím zkracuje dobu instalace nebo výměnu dílu až o 40 %, což šetří čas a peníze.

Společnost GROHE je jedním z předních výrobců vodovodních baterií. Kartuše, které jsou srdcem našich baterií, jsou vyráběny pomocí těch nejmodernějších technologií a s použitím keramických slitin, které se používají v kosmickém výzkumu. Vybroušený zrcadlový povrch disků je také potažen speciálním olejem, který redukuje vzájemné tření. A protože jsou naše baterie navrženy pro dlouhá léta používání bez údržby, jsou součástí samotné kartuše speciální komory naplněné zmíněným olejem, který se v průběhu let postupně uvolňuje a udržuje tak styčné plochy v perfektním stavu.

Rukojeť baterie a keramické disky jsou propojeny pomocí patentovaného mechanismu, jehož základem je pevná a odolná kovová konstrukce. Při manipulaci s rukojetí se disky překrývají způsobem, který reguluje a usměrňuje proud tekoucí vody. Kvalita materiálu a řemeslné zpracování těchto součástí má tak naprosto zásadní vliv na výkon samotné baterie.

Výsledkem těchto bezkonkurenčních technologií je extra široký úhel otáčení páky umožňující přesnou regulaci intenzity vodního proudu a jeho teploty. Technologie GROHE FeatherControl je, stejně jako všechny další inovace z dílny naší společnosti, ukázkou dokonalé souhry designu a technologie s jediným cíle, poskytnout vám doposud nevídaný požitek z vody.

 
 
Reklama