Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Volně stojící baterie, designová sprcha a joystickem ovládaná baterie

Na jarním veletrhu ISH ve Frankfurtu nad Mohanem byly k vidění designové kousky koupelnových, kuchyňských i spa armatur. Stánek společnosti Graff Europe zde nemohl chybět.

1. Sprcha GRAFF's® Ametis Ring je mezi finalisty pro 2015 Architizer A + Awards

GRAFF's® Ametis Ring, sprchová hlavice navržená Davidem Oppizzim z DCUBE, je mezi finalisty Architizer A + Awards v kategoriích lázeň – svítidla a Kování.

Ametis Ring symbolizuje fúzi světa vzduchu a světa pod hladinou oceánu. Ametis Ring je láskou na první pohled. S proudem vody působí jako umělecké dílo, vytváří skutečně unikátní estetiku se zážitkem z vody s vnímáním 360°.

Ametis Ring má kruhový tvar a špičkový design s povrchem z leštěného chromu. Harmonie oživí nejen tělo, ale i oko. Sprchová hlavice je vybavena 6barevným, full-spektrum, LED osvětlením s chromoterapeutickým systémem, který umožňuje uživatelům vybrat si náladu a intenzitu. Zelená barva může vyvolat hojení, žlutá naději a optimismus, modrá klid a červená radost.

The Architizer A + Awards je mezinárodní soutěž architektury a designu s 90 kategoriemi a 300člennou porotou. Ocenění je největší svého druhu v oblasti architektury a produktového designu na světě.

GRAFF Ametis Ring - White
GRAFF Ametis Ring - White
GRAFF Ametis
GRAFF Ametis
GRAFF Ametis
GRAFF Ametis

GRAFF Immersion
GRAFF Immersion
 

2. Volně stojící baterie

Volně stojící baterie pro umyvadlo nebo vanu je vždy zajímavým prvkem interiéru a v nabídkách firem je spíše výjimkou. Pod značkou Graff Europe najdete hned několik designových variant v kompaktním i děleném provedení.

3. Baterie s joy stickem

V designové řadě AMETIS kromě GRAFF's® Ametis Ring najdeme i zajímavé detaily pro umyvadlovou a vanovou armaturu. Ovládají se joy stickem s možností volby LED světelného kroužku.

 
GRAFF Targa
GRAFF Targa
GRAFF Targa
GRAFF Targa
GRAFF Sade
GRAFF Sade
GRAFF Sade
GRAFF Sade

 
 
Reklama