Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tradice masivního dřeva v koupelně

Kolekce Dressage společnosti GRAFF, navržená Nespoli e Novara vyhrála Cenu Muuuz International Awards 2015.


Výhra v MIAW 2015 AwardPARIS, FRANCE

GRAFF's® kolekce Dressage byla vyhodnocena jako nejlepší produkt v kategorii "koupelnového nábytku" na MIAW 2015, kterou pořádá francouzské komunity ArchiDesignClub.

"Je to čest pro GRAFF získat toto mezinárodně uznávané ocenění," řekl Emanuela Tavolini, ředitel prodeje Graff pro Evropu. "Elegance a estetika v rovnováze," pokračuje Tavolini, "dělá kolekci Dressage extrémně univerzální, dokonale sladěnou s moderním interiérovým designem a architekturou."

Alberto Novara z grafického studia Nespoli e Novara kolekci Dressage komentoval: "silná řemeslná složka je jedním z charakteristických prvků této kolekce určené pro koupelny, ale inspirované světem interiérového designu. Teplo tradice, přenášené pomocí masivního dřeva, se setkává s funkčností inovativního materiálu, jako je DuPont ™ Corian®. Na toto ocenění jsme velmi hrdí, potvrzuje, že směr, kterým Graff jde je správný," uzavírá Novara.

Soutěž MIAW International Awards každoročně pořádá ArchiDesignClub, přední francouzská komunita odborníků v oblasti designu, architektury a dekorace, ve spolupráci s Muuuz, předním časopisem pro nejnovější trendy v architektuře a designu. 112 výrobků bylo zařazeno do 5 skupin výrobků: povrchy a materiály, osvětlení, nábytek, kuchyně a koupelny a Outdoor. Během 3 týdnů navštívilo MIAW 162 000 lidí a 24 000 hlasovalo.


 
 
Reklama