Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Uponor Decibel: Tichá revitalizace stoupaček pro vaši bezpečnost a pohodlí

V bytových domech jsou stoupačky tajemným hrdinou, který umožňuje bezproblémové fungování našich domovů. Čas a opotřebení však neminuly ani tyto klíčové komponenty, které mohou představovat riziko pro naši bezpečnost a pohodlí. Rozhodnout se pro revitalizaci schodišťových stupňů znamená investovat nejen do svého domova, ale také do svého zdraví a kvality života.

Uponor Decibel představuje revoluční systém kanalizačních trubek, který přináší tichou revoluci do obytných domů. Systém Decibel vytváří nový standard bezpečnosti, pohodlí a ekologické udržitelnosti. Zde je několik důvodů, proč byste měli o tomto inovativním výrobku uvažovat.

  • Ticho, prosím! Uponor Decibel vám přináší klid a ticho, které doma potřebujete. Jeho vícevrstvá struktura a vysoká měrná hmotnost eliminují hluk spojený s odpadní vodou, takže uslyšíte jen to, co opravdu chcete slyšet.
  • Zdravé pro životní prostředí: Systém Decibel je nejen tichý, ale také šetrný k životnímu prostředí. Pomáhá odstraňovat azbestové prvky z potrubí, čímž přispívá k lepší ochraně naší planety a udržitelnosti.
  • Jednoduchá instalace: Uponor Decibel přináší snadnou instalaci bez nutnosti použití speciálního nářadí. To znamená, že své životní prostředí můžete zlepšit rychle, efektivně a bez zbytečných potíží.
  • Dlouhodobé úspory: Investice do renovace stoupaček Uponor Decibel se vám může dlouhodobě vyplatit. Studie ukazují, že náklady na preventivní výměnu potrubí jsou v průměru o 30 % nižší než náklady na opravu poruch a úniků.
  • Splnění hygienických norem: Nový systém Decibel zajišťuje nekompromisní kvalitu pitné vody, která je základem zdravého životního stylu pro vás i vaši rodinu.

Uponor Decibel není jen výrobek. Je to záruka, že váš bytový dům bude tichý, bezpečný a připravený na budoucnost. Investujte do bezpečnosti, pohodlí a zdraví své rodiny. Rozhodněte se pro Uponor Decibel a začněte žít život, který si zasloužíte.


UPONOR, s.r.o.
logo UPONOR, s.r.o.

Kdo jsme? Ve společnosti Uponor přemýšlíme o vodě pro budoucí generace. Naše nabídka, včetně bezpečné dodávky pitné vody, energeticky účinného sálavého vytápění nebo chlazení a spolehlivé infrastruktury, umožňuje udržitelnější životní prostředí.