Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Myslete na pořízení bazénu již nyní a prodlužte si tak koupací sezónu

Uvažujete o vlastním venkovním bazénu? Správně! Zima je totiž ideálním obdobím pro jeho objednání. K nákupu nového bazénu ALBIXON řady BENEFIT teď navíc získáte tepelné čerpadlo XHP FD.


Počasí vám tak už nikdy nepřekazí plány s rodinou nebo přáteli. Jeho velkou výhodou je to, že kromě zahřátí vody funguje i naopak – v parných letních dnech dokáže vodu také ochladit pro vaše dokonalé osvěžení.

Výroba bazénu na míru trvá i 6-8 týdnů. Pokud s objednáním budete čekat do jara, může být dodací lhůta kvůli velkému zájmu ještě delší. Právě teď je tak ideální doba vyrazit na zahradu, najít a změřit vhodné místo a následně se mezi 15. lednem a 15. březnem vydat za bazénovým specialistou ALBIXON pro bazén řady BENEFIT. Jako dárek získáte tepelné čerpadlo XHP FD, které dokáže vodu ohřát i zchladit.

Nebudete tak ničím omezováni, jednoduše nastavíte čerpadlo na vyšší výkon v době, kdy např. potřebujete bazén rychle vyhřát na party či po chladném období, a pak ho kdykoliv můžete přepnout do úsporného režimu a udržujete stálou teplotu vody pomocí nižšího výkonu a s nižší spotřebou energie.

Nová řada bazénů ALBIXON s příznačným názvem BENEFIT s sebou přináší množství výhod, které ocení každý majitel bazénu. Jeho hlavní předností je však to, že jej není potřeba při zazimování téměř vypouštět. Každý tak může šetřit nejen finance, ale i životní prostředí.

Mimo inovativních technologií a značné úspory vody vás bazén potěší i svým designem. Optimalizovaný výstup trysek zajistí, že bude voda v bazénu lépe cirkulovat a dno i stěny tak zůstanou déle čisté. Údržba bazénu je rázem lehčí a spotřeba bazénové chemie nižší.


Bazén rovnou i zastřešit je vždy krok správným směrem. Nová zastřešení ALBIXON SYDNEY i MIAMI budou ozdobou každé zahrady. Díky kompletnímu zastřešení není potřeba na děti ani zvířata na zahradě neustále dohlížet. Mnohé bezpečnostní prvky totiž zabraňují jejich vstupu do vody bez vašeho vědomí.

Zatímco soused bude o koupání teprve snít, vaše rodina si bude vodních radovánek užívat plnými doušky. První letní dny tak budete moci oslavit pořádnou bazénovou párty.

 
 
Reklama