Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový univerzální podomítkový systém Hansa

HANSABLUEBOX přesvědčí jednoduchou montáží a instalací. Flexibilní podomítkový systém HANSABLUEBOX je vhodný pro všechny běžně prodávané instalační systémy a typy baterií a hodí se na každý podklad a do všech koupelen.

Nový systém k montáži pod omítku HANSABLUEBOX od specialisty na koupelnové armatury Hansa otevírá nové možnosti při projektování a realizaci koupelen: Je optimálně koncipován pro všechny série pákových baterií s výrazným designem a termostaty segmentů HANSA|LIVING a HANSA|HOME. Díky vysoké schopnosti integrace a kombinace se s HANSABLUEBOX dají optimálně řešit různé požadavky na styl.

Obě jednotky pod omítkového systému, základní a funkční jednotka, jsou samostatné a lze je koupit nezávisle na sobě. To znamená, že ve fázi hrubé stavby je instalována pouze základní jednotka. Veškeré technické komponenty, jako jsou přípojky a ventily, s ní budou úplně skryty ve stěně. Ušetří se tím místo a armatury získají minimalistický a uspořádaný vzhled.

HANSABLUEBOX navíc přesvědčí jednoduchou montáží a instalací: Flexibilní podomítkový systém je vhodný pro všechny běžně prodávané instalační systémy a typy. Může být bez problémů začleněn do každých stavebních poměrů a poskytuje řemeslníkům velké rezervy, co se týče vestavné hloubky a použití montážních pomůcek. Také rozhraní vůči uživateli odráží vysoké technologické a kvalitativní nároky firmy HANSA. Ve všech sériích tak jsou vždy osazeny jen komponenty nejvyšší jakosti – jako například keramický přepínač.

Vysoká funkční spolehlivost, dlouhá životnost

Všechny funkční jednotky s pákovým přepínáním nebo uzavíráním jsou vybaveny keramickým přepínačem BLUESWITCH. To poskytuje uživatelům vysokou funkční spolehlivost při všech tlakových poměrech, snadnou, jednoznačně patrnou ovladatelnost a v neposlední řadě dlouhou životnost. Navíc je pro kompletní výrobní program zapotřebí pouze jeden náhradní díl. Další výhody z hlediska bezpečnosti poskytují šroubované funkční jednotky s neztratitelnými šrouby.

HANSABLUEBOX je optimálně koncipován pro všechny na trhu běžně prodávané instalační systémy a typy a hodí se na každý podklad a do všech koupelen.


Flexibilní podomítkový systém HANSABLUEBOX
Flexibilní podomítkový systém HANSABLUEBOX

Díky vysoké schopnosti integrace a kombinace lze se systémem HANSABLUEBOX optimálně realizovat různé stylové požadavky. Opravdový zázrak v koupelně. Díky podomítkovým systémům, jako je HANSABLUEBOX, se všechny koupelny opticky zvětší, získají větší individuální charakter, stanou se útulnější a bezpečnější.

Snadné provedení finální montáže

Stejně jako hrubou instalaci lze také konečnou montáž provést s mimořádnou časovou úsporou a funkční spolehlivostí. Zde je jeden příklad: spojku přepínače mezi funkční jednotkou a sadou pro finální montáž je možné díky teleskopickému spojovacímu prvku namontovat velmi snadno bez nepohodlného zaměřování přes celou montážní hloubku tělesa. Nový držák na rozety BLUECLICK upevní rozety na stěnu bez použití šroubů a přesto spolehlivě pomocí šesti tvarových upínacích prvků – dokonce i v případě nerovného podkladu.
Jedinečné řešení: Díky sériové funkci BLUETUNE může být rozeta při konečné montáži v každém směru seřízena v rozsahu až 3,5 stupně. Instalatéři tak mohou u hranatých rozet spolehlivě a jednoduše dosáhnout potřebné rovnoběžnosti se spárami obkladaček.

HANSA ČESKO s.r.o.,
Mladoboleslavská 968, 190 17 Praha 9, Kbely,
+420286854892 hansa.cesko@hansa.com

Flexibilní podomítkový systém HANSABLUEBOX
Flexibilní podomítkový systém HANSABLUEBOX

 
 
Reklama