Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na konferenci VODA – TOPENÍ – INSTALACE 2023

Nejnovější trendy ve vytápění, vzduchotechnice a domovních instalacích budou na programu konference Cechu topenářů a instalatérů ČR, která se koná 9. listopadu 2023 v Hradci Králové.

Vážení profesní přátelé,

rádi bychom Vás pozvali na konferenci VODA – TOPENÍ – INSTALACE 2023, konanou dne 9. 11. 2023 v hotelu HOTEL ČERNIGOV (Riegrovo náměstí 1494, Hradec Králové).

Konference Cechu topenářů a instalatérů České republiky na téma VODA – TOPENÍ – INSTALACE je určena pro pracovníky technického zařízení budov v oblasti vytápění, vody-kanalizace, plynu, energetiky, vzduchotechniky, obnovitelných zdrojů, a to z pohledu získání nových informací z novinek na trhu, tak také i z provozní praxe a legislativy.

Konference je zařazena do programu pravidelných odborných zdokonalovacích vzdělávání pro uznání Certifikace CTI ČR a zařazena do celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Program Konference VODA – TOPENÍ – INSTALACE 2023 aktuálně připravujeme. Součástí bude odborná diskuse a odpovědi na dotazy, za účasti partnerů.

Na konferenci se můžete rovnou přihlásit na www.cechtop.cz.

Potvrzení svojí účasti zašlete do 25. 10. 2023 na cti@cechtop.cz.

Těšíme se na setkání s Vámi!



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...