Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IVAR.K 4 podomítkové rozdělovače sanitárních rozvodů studené a teplé vody

Systém IVAR.K 4 reaguje na stále rostoucí požadavky klientů a umožňuje instalaci a následnou distribuci studené a teplé vody prakticky v každém prostředí bez vlivu na jeho estetiku.

Podomítkové rozdělovače řady IVAR.K 4 umožňují centralizovat rozvody studené a teplé vody v malém prostoru s ovládáním snadno přístupným podle potřeb uživatele. Distribuce studené a teplé vody je zajištěna speciální konstrukcí rozdělovačů, která umožňuje ovládání jednotlivých větví rozvodu studené a teplé vody nebo odběrných míst po odklopení designové krycí desky. Designové krycí desky jsou dodávány s možností různých povrchových barevných úprav, aby jejich přítomnost v místnosti působila nerušivě a příjemně. Podomítkové rozdělovače IVAR.K4.2 a IVAR.K4.3 využívají u kulových uzávěrů novou patentovanou technologií Top Entry®, která umožňuje rychlé uzavření průtoku v úhlu 90° (Soft turn) a výměnu ovládací koule včetně těsnění s garancí 100% průtoku oproti klasickým ventilům.

Patentovaný systém FASTEC® Quick umožňuje realizační firmě rychlé, jednoduché, bezpečné a flexibilní připojení trubního rozvodu na rozdělovač. Proces spojení trubky s rozdělovačem se provede po nalisování tvarovky FASTEC® Quick na trubku příslušného rozměru, vysunutím zajišťovacího čepu, zasunutím tvarovky FASTEC® Quick do rozdělovače a následným zasunutím čepu zpět. Zajišťovací čep splňuje funkci zabezpečovacího prvku a aretuje vzájemné spojení tvarovky FASTEC® Quick s rozdělovačem. IVAR.K 4 systém rozvodu studené a teplé vody splňuje požadavky normy ČSN EN 13828.

Více informací


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama