Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

H®-LINE INOXPRESS 304 – poznejte nový nerezový systém na veletrhu FOR ARCH

Lisovací nerezové tvarovky INOXPRESS 304 dnes představují velkou inovaci na trhu, přestože nerezové materiály jsou již všeobecně známé a uznávané pro svoji kvalitu, trvanlivost, nezávadnost a v neposlední řadě i estetickou hodnotu. Dosud ale platilo, že jsou ze všech systémů nejdražší.

Heslem naší kampaně je NEREZ za cenu POZINKU

Od uvedení na trh v lednu letošního roku zákazníci získávají kvalitní a trvanlivý systém z nerezu AISI 304 (EN 1.4301/7) za cenu obyčejné pozinkované uhlíkové oceli známé jako C-STEEL, která se v minulých letech hodně rozšířila jako levná alternativa k měděným rozvodům, ovšem za cenu výrazných omezení v oblasti použití (pouze uzavřené okruhy, nemožnost pitné vody, nízká korozní odolnost, problematická kombinace s ostatními materiály atd.).

To je ale příchodem lisovacího systému INOXPRESS 304 minulost. Pitná voda, topná voda, chlazení, požární voda, tlakový vzduch až do tlaku 16 barů, solární instalace při použití speciálních FKM kroužků a mnoho dalších možností použití – na všechny tyto instalace je tu H-LINE INOXPRESS 304.


Nabízíme také možnost bezplatného půjčování lisovacích strojů a čelistí, pořádání školení pro montážní firmy s následným vystavením certifikátů. Pro obchodní firmy jsou připraveny výhodné zaskladňovací balíčky a zajímavý následný bonusový program.

Objevte tvarovky INOXPRESS 304 a všechny výhody, které Vám přináší.

Těšíme se na Vás na veletrhu!

  • RUBIDEA CZ s.r.o.
  • Hala 5, stánek C11
  • FOR ARCH 2024

H-LINE INOXPRESS 304


RUBIDEA CZ s.r.o.
logo RUBIDEA CZ s.r.o.

Rubidea CZ s.r.o., je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem výrobků a materiálů určených pro instalace vodovodních, plynových, topných systémů a sanitárního zboží pro vybavení koupelen. Dovoz a distribuce firem TIEMME, FRABO, UNIDELTA. Vytápění ...

 
 
Reklama