Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kontejnerové úpravny vod - rychlé řešení dodávek pitné vody nejen v nouzových situacích

Kontejnerové úpravny vod jsou efektivním řešením pro zajištění pitné vody. Díky mobilitě a snadné instalaci jsou ideální jak pro nouzové situace, tak pro běžné zásobování vodou v různých lokalitách.

Společnost Photon Water nabízí díky vlastní výrobní základně komplexní řešení kontejnerových úpraven vod od návrhu až po realizaci projektu.

Umístění ve standardních přepravních kontejnerech umožňuje rychlou a snadnou instalaci kdekoliv, kde je to potřeba nezávisle na infrastruktuře. Narozdíl od tradičních úpraven, vyžadujících náročné stavební zásahy, potřebují kontejnerové úpravny jen minimální úpravy na místě instalace, což výrazně snižuje celkové náklady projektu.

Kontejnerové úpravny vod lze instalovat a zprovoznit v řádu týdnů, zatímco tradiční úpravny vody mohou vyžadovat měsíce až roky výstavby. To je obzvláště důležité v případech, kdy je potřeba rychle zajistit zdroj pitné vody.

Photon Water využívá nejmodernější metody filtrace, dezinfekce a úpravy vody, včetně membránových technologií, které zaručují vysokou kvalitu vody. Tyto technologie jsou navrženy tak, aby byly energeticky účinné a šetrné k životnímu prostředí.

Jednou z našich klíčových inovací je vlastní řídicí systém PhotonMATIC™, který umožňuje vzdálený přístup a ovládání úpravny vody pro snadný provoz, údržbu a řízení procesu úpravy v reálném čase.

Kontejnerové úpravny vod od Photon Water nacházejí uplatnění v širokém spektru aplikací Jsou ideální pro menší obce, průmyslové podniky, hotely, rekreační areály nebo jako dočasné řešení při rekonstrukci stávajících úpraven vody. Díky mobilitě a rychlé instalaci jsou ideální i pro humanitární projekty nebo rychlou reakci na přírodní katastrofy.

Více informací


Photon Water
logo Photon Water

Komplexní služby v oblastech úpravy a recyklace vod, vodních zdrojů, vodního hospodářství, eliminace sinic a řas a sanace kontaminovaných území. Naše portfolio aktivit a služeb je podporováno vědeckým výzkumem a rozvojem našeho vlastního informačního systému.

 
 
Reklama