Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První krajské kolo Vědomostní olympiády 2024 bude v Plzni

Zahájení se zúčastní 67 žáků oboru instalatér, MIEZ, TZB a učitelů ve velkém sále Střední odborného učiliště stavebního, Plzeň, Borská 55.

Soutěžit budou žáci třetích ročníků z těchto škol:
  • Střední odborné učiliště stavební, Plzeň, Borská 55,
  • Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, příspěvková organizace,
  • Střední škola a Základní škola Vimperk

XIX. ročník krajského kola soutěže Vědomostní olympiády 2024, pořádaná Cech topenářů a instalatérů České republiky, pod záštitou MŠMT ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Za odborné garance Bohuslava Hamroziho, prezidenta CTI ČR, doc. Ing. Aleše Rubiny Ph.D., Ing. Jakuba Vrány, Ph.D., zástupců Vysokého učení technické v Brně, Fakulta stavební, Ústav TZB.


Základní kola se uskutečnila v rámci jednotlivých přihlášených SOŠ a SOU. Do krajského kola postoupili dva nejúspěšnější žáci z přihlášeného učiliště.

Krajské kolo bude probíhat formou písemných testů na Středním odborném učilišti stavebním, Plzeň, Borská 55.
Šest soutěžících bude odpovídat na 60 vybraných otázek - soutěžní otázky (studijní materiál) vychází ze znalostí probraného učiva dle osnov a 5 otázek od hlavního partnera krajského kola VO 2024. Časový limit 45 minut, za každou správně zodpovězenou otázku získávají soutěžící jeden bod.

Ukončení krajských kol je 30. dubna 2024.

Deseti nejlepším žákům, vítězům krajského kola budou předány ceny od generálních partnerů a hlavních partnerů dne 30.5.2024 v Praze.


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama